Af - 23/04-16 08:04

Du bliver slankere af at putte og krammeDu bliver slankere af at putte og kramme

Kender du en, der skal med under dynen i aften?

storybild

De fleste mennesker elsker at putte og kramme med deres partner, men nu er der endnu en god grund til at gøre det, og den er endda videnskabelig.

For hvis du er lidt overvægtig, så hjælper kys, kram og putning til, at du lettere slipper af med de overflødige kilo.

Sådan har du sex med den samme person resten af dit liv
Sådan har du sex med den samme person resten af dit liv

Det er konklusionen på et forskningsstudie fra Massachusetts General Hospital, hvor forskere har undersøgt effekten af det såkaldte kærlighedshormon oxytocin i forbindelse med vægttab.

Hormonet bliver udløst, når man har kropskontakt med et andet menneske, og når det bliver udløst, er det med til at begrænse ens trang til overspisning.

- Vi har tidligere set, at oxytocin reducerede indtaget af mad blandt mennesker og dyr, men vi vidste ikke, hvordan det skete. Men efter dette studie har vi fundet ud af, at det kan afholde overvægtige mennesker fra at spise ukontrollerede mængder mad, siger Franziska Plessow, der er forskningleder på forsøget, til New York Post.

Forskere: Derfor er sex-orgasme sundere end onani
Forskere: Derfor er sex-orgasme sundere end onani

I det nye studie havde forskerne givet mænd med overflødige kilo en næsespray, der indeholdt oxytocin, og her kunne de se, at det havde en effekt på, hvor gode de var til at kontrollere trangen til at spise.

Og selvom studiet er i sin indledende fase, så er resultaterne meget positive.

Forskning: Så tit bør par have sex
Forskning: Så tit bør par have sex

- Mange behandlinger for overvægt involverer operationer. Og derfor er vi meget begejstrede for resultaterne, fordi det kan vise sig at blive en naturlig hormonel behandling af problemet, siger Franziska Plessow til New York Post

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx