Af Benedikte Brix - 28/01-16 14:43

Forskning: Du bliver en idiot, når du er liderligForskning: Du bliver en idiot, når du er liderlig

En undersøgelse viser, at din dømmekraft bliver virkelig ringe, når du er liderlig.

Bildstrecke im Grossformat »
Kan du få øje på det lumre ved billedet? Hvis ikke, så får du her et hint: Har du nogensinde drukket en penisdrink? Bagfra ligner det... Ja, en kæmpe penis. Forfra giver det hele mening. Klik på næste billede og få svar. Fra den anden side giver reklamen pludselig mening. Det er nemlig bare en pølse, der hænger lidt ved siden af. Friskos svenske firma, GB Glace, har lanceret en is, der ifølge forbrugere ligner lidt for meget en penis eller en dildo. Isen hedder 'X Pop,' der beskrives som 'en kåd is med spændende smagskombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, der er dækket med frugttyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser den.' I Canada ligner et sundhedscenter noget ganske andet på luftfotos. Det er tydeligt at se, at bygningen skiller sig ud fra de øvrige huses faconer i området. Chokolade-julemændene, der kan købes i Aldi, kan forveksles med noget ganske andet og lidt mindre uskyldigt, når man "klæder dem af". Det synes brugerne på de sociale medier i hvert fald. 'Mavuva', som øen hedder, er 170.000 kvadratmeter stor og bliver solgt som 87 forskellige grunde til den nette sum af cirka 840.000 danske kroner stykket. - Og det er endda med havudsigt, palmer og strand! Dette er ikke en abe med en meget synlig penis. Det er en kage, der er formet som en abe med en banan i hånden. Forbipasserende blev meget forundrede, da gik forbi butikken 'The Cake Artists Bakery' og så, hvad der "sad" i udstillingsvinduet. 300 beboere i England blev rasende, da de så, at håndværkere havde efterladt deres vej fyldt med penisformede mærker! Alle "vejpenisserne" havde forskellig form. Nestlé beklagede, da en britisk forbruger mente at have fundet en penisfigur på en chokoladebar. - Billedet på Milkybar, der ligner et mandligt kønsorgan, er i virkeligheden et billede af et hestehoved: Milkybar Kid's-hesten, skriver Nestlé. Ejere på denne penisvej, der ligger nær den engelske by Liverpool, frygtede, at deres huse var usælgelige. Læs historien ved at klikke på linket.

Har du nogensinde taget en virkelig åndssvag beslutning, fordi du var liderlig? Løbet splitterravende nøgen rundt, dyrket ubeskyttet sex eller satset hele formuen i Blackjack? Så kan du være ganske rolig. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at du langt fra er den eneste.

Liderlig bulldog måtte skæres fri af brandmænd
Liderlig bulldog måtte skæres fri af brandmænd

En gruppe canadiske psykologer har nemlig forsket i fænomenet og fastslået, at mennesker ganske enkelt tager dummere beslutninger, når de er liderlige.

- De har færre hæmninger og kan opleve en svækket dømmekraft, skriver forskerne blandt andet.

Undersøgelsen bestod af to dele. I den første del deltog 144 unge voksne, der blev delt op i to grupper: Den ene fik vist pornografiske videoer, mens den anden gruppe så optagelser uden noget som helst seksuelt indhold.

Herefter blev forsøgspersonerne spurgt, om de var villige til at have sex uden beskyttelse, og ikke overraskende var den første gruppe langt mere positive over for den idé.

Den anden del af undersøgelsen havde samme opbygning, men her blev de unge i stedet sat til at spille Blackjack. Her fik de muligheden for enten at tage chancer eller at spille sikkert.

Det siger farven på dine kønslæber om dit sexliv
Det siger farven på dine kønslæber om dit sexliv

- Øget seksuel opstemthed i eksperiment to blev kædet sammen med impulsivitet og en større vilje til at foretage risikable valg i Blackjack-spillet, står der blandt andet i undersøgelsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx