Af - 13/10-16 08:43; Opdateret: 13/10-16 11:50

Smart trick: Læg altid en mønt i fryseren, før du tager hjemmefraSmart trick: Læg altid en mønt i fryseren, før du tager hjemmefra

En amerikansk husmor deler et smart trick til, hvordan du undgår sygdom som følge af dårlig mad.

Bildstrecke im Grossformat »

En amerikansk kvinde ville bare dele et helt almindelig husmortrick til hjemmet, men hvad, der bare skulle have været en lille hjælp til de nærmeste, er endt med at tage internettet med storm.

Hele 400.000 Facebook-delinger tager ikke fejl - det må dælme være et smart trick.

Lukas bruger sødt trick til at snyde sig til jobsamtale
Lukas bruger sødt trick til at snyde sig til jobsamtale

Sheila Pulanco Russell, som kvinden bag opslaget hedder, fortæller, at tricket egentligt var beregnet til folk, der evakuerede fra stormen i USA, men det kan jo også bruges til hverdag. Det skriver Dagens.

- Du putter en kop vand i fryseren. Så lader du det fryse til is, hvorefter du lægger en lille mønt på toppen og putter det i fryseren sammen, skriver hun.

Irina uden BH: Her er mit trick
Irina uden BH: Her er mit trick

Og med hjælp fra kop, is og mønt kan du altid se, om dine madvarer har været tøet op på grund af - for eksempel - en strømafbrydelse. Det kan altså redde dig fra at spise dårlig mad og dermed sygdom.

Hvis mønten fortsat ligger på toppen af isen er der intet problem. Men hvis den nu har rykket sig under isen, kan du se, at isen har været tøet op, selvom fryseren måske er blevet kold igen siden.

LÆS OGSÅ: Smart! Simpelt trick får din øl til at smage bedre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx