Af - 28/01-16 19:54

Derfor er det godt at bruge rød læbestift på jobbetDerfor er det godt at bruge rød læbestift på jobbet

En kvinde har undersøgt, om det skader eller gavner at gå med rød læbestift, når hun er på arbejde, og resultatet taler for sig selv.

Bildstrecke im Grossformat »
Den glykolsyre og elastin, man finder i snegleslim, finder man også i rigtig mange fugtighedcremer, da lige netop dette sekret beskytter mod rifter, bakterier og UV-stråler. Åh jo! Hankoens små svømmere gør tilsyneladende underværker, når manken trænger til fugt. Så tjek lige med din frisør næste gang, du skal have en hårkur. Ambergris er det lidt mere appetitlige navn for hvalbræk, der er helt uhyggeligt sjældent og dyrt. Og dette interessante krydderi bruges ikke hvor som helst eller af hvem som helst: Det bruges til parfume af store modehuse såsom Chanel og Lanvin. Cochenillelusen har været brugt som makeup siden tidernes morgen. Når man moser dem bliver de dybrøde og denne farve bruges ikke kun til makeup, men også til - ja - madvarer. Når du på din sminkes ingrediensliste ser betegnelsen 'ferrous oxide', 'pigment brown 6' eller 'pigment red 101' er der tale om rust. Tandpasta, deodoranter og makeup: Diatoméjord eller kirselalger bruges til alverdens ting. Nogle læbestifter er lavet sådan, at de får læberne til at hæve op. Det aktive ingrediens er peberolie, som man også finder i en peberspray. Underligt, men vel bedre end botox, ikke? Knoglemarven fra vores bevingede venner virker anti-inflammatorisk og bruges i mange ansigts- og fugtighedscremer. Hviden fra æg har opstrammende effekt og findes mange opstrammende skønhedsprodukter i tørret pulverform. Guanin er et krystallisk materiale, der kommer fra fiskeskæl. Dette bruges i produkter med shine og glimmereffekt såsom øjenskygger. Lanolin er en naturlig olie, der findes i fåreuld. Dette bruges i produkter, der skal beskytte mod sprækker i huden, der for eksempel kan opstå som følger af vinterkulde. Fra mennesker og grise: Moderkager bruges til at lave hårmasker. Hjælp. Stop. I jagten på at kunne give forbrugerne hud som en babys, kan man finde fibroblast på ingredientlisten. Fibroblast er industriens pæne ord for forhud.

Inden du svinger læbestiften, så tjek lige, om du har styr på, hvad den indeholder.

Vi glæder os meget til at høre, om det her virker for dig: Aliza Licht, der er forfatter til karrierebogen 'LEAVE YOUR MARK: Land your dream job. Kill it in your career. Rock Social Media', har nemlig undersøgt, hvilken indflydelse rød læbestift kan have på din karriere - og resultatet er positivt.

TV: Tosset trend! Unge piger bruger farveblyanter som makeup
TV: Tosset trend! Unge piger bruger farveblyanter som makeup

Aliza Licht er efterhånden lidt af en ekspert i rød læbestift. Hun har nemlig smurt læberne ind i det hver dag de sidste 20 år uden undtagelser. Det er altså commitment.

Aliza Lichts evigt røde læber har givet anledning til mange spørgsmål fra andre, og oftest går de på, hvorvidt hun sender de forkerte signaler, når hun er på arbejde eller til jobsamtale.

Derfor satte forfatteren sig for at finde svaret en gang for alle. Aliza Licht igangsatte nemlig en undersøgelse blandt sine følgere på Twitter, hvor hun søgte efter deres helt ærlige mening om sagen, og hun har delt resultatet i New York Post.

Ny app lader dig lægge makeup på en helt ny måde - også på drengene
Ny app lader dig lægge makeup på en helt ny måde - også på drengene

Ud af de 460 kvinder, Aliza Licht har spurgt, mener flertallet, at rød læbestift ikke alene er passende til kontoret (91,2 %) men også udstråler selvsikkerhed på jobbet (78,8 %).

Færre synes dog, at det er passende at iføre sig rød læbestift til en jobsamtale (46,6 %).

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx