Af - 01/07-16 07:12

Her er otte tegn på at du er klogere end de flesteHer er otte tegn på at du er klogere end de fleste

Ganske simple personlighedstræk og fysik kan give en idé om du er klogere end gennemsnittet.

storybild

Har du nogensinde gået og overvejet, om du var et omvandrende geni uden at vide det? Business Insider har fundet otte tegn på, at du er klogere end de fleste.

Du er det ældste barn i søskeneflokken
Den ældste i flokken er den klogeste, fordi han eller hun har mere styr på, hvordan familien fungerer og psykologiske aspekter.

Du er venstrehåndet
Et studie i American Journal of Psychology viser, at der er en sammenhæng mellem at være venstrehåndet og at være kreativ.

Du er sund
Har din krop det godt, så vil du helt sikkert også have et intelligensmæssigt forspring. I en fransk intelligenstest viste resultaterne for eksempel, at tynde personer klarede sig bedre end overvægtige.

Du har taget stoffer
Intelligente børn kan komme til at gøre dumme ting, når de bliver voksne. En dum ting er for eksempel at tage stoffer. Mange intelligente mennesker har brugt narko, men det er ikke just ensbetydende med at du bliver klogere af det. Tværtimod.

Du kan spille et instrument
Kommer du fra et hjem med klaver? Har du fået musikundervisning som barn? Hvis du kan spille et instrument, så er du nok klogere end gennemsnittet.

Du ryger ikke
Kloge mennesker har åbenbart ikke brug for nikotin, eller også er de simpelthen bare for kloge til at prøve at ryge en cigaret.

Du er høj
En undersøgelse fra Princeton viser, at høje mennesker er mere intelligente end gennemsnittet. Hvorfor, kunne man ikke greje, men forskellen kan måles i treårsalderen.

Du er et kattemenneske
Hvis mig dit kæledyr, og jeg skal fortælle hvem du er. Katte er intelligente dyr, og det lader til, at der er en klar sammenhæng mellem intelligens og katteejere. Hundemennesker er til gengæld mere sociale. Det passer meget godt på de to dyrearter

LÆS OGSÅ: Intelligente mennesker er sent oppe, roder og er gode til at bande

LÆS OGSÅ: Blondiner har den højeste IQ - sorthårede lavest

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx