Af - 17/11-16 12:26; Opdateret: 17/11-16 12:52

LISTE: 11 af de mest irriterende ting kærester gør på FacebookLISTE: 11 af de mest irriterende ting kærester gør på Facebook

Vi kender alle typen, der bare ikke kan lade være med at psyko-mega-overdele parforholdets lyksaligheder på de sociale medier. Her er en kort guide til, hvad man skal holde op med.

storybild

Kærligheden mellem to mennesker er noget af det smukkeste, der findes i livet. Og det er da klart, at man gerne vil vise den frem for hele verden på de sociale medier. Men, men, men! Den søde kærlighed kan blive mere kvalm for din omverden, end det er at spise en bøtte nutella med ske.

Så inden du går i gang med at oversvømme dine venners newsfeed med dit fortryllende love life, så læs denne artikel.

Her afdækker vi - helt uvidenskabeligt - de ting, du skal holde op med at poste, hvis du vil beholde dine venner.

Hoppebillederne
Lad os bare gøre det klart fra starten. Hvad er der med de der hoppebilleder? Er det fordi de skal vise, hvor bekymringsløs du er sammen med din store kærlighed? Well, tænk på hvor mange forsøg du bruger på at fange det perfekte hoppebillede. Og tænk lige på, hvor meget tid I ellers bruger med begge ben på jorden. Hoppebilleder er noget opstillet stads og viser ikke en meter.

Kæresteselfies som profilbillede

Det er fint nok, at du bruger et billede med dig og din udkårne som profilbillede på Facebook. Faktisk er det en rigtig fin service for dine personlige stalkere (alle har en stalker), der på den måde ikke er i tvivl om din civilstand. Men lad nu være med at skifte ud med et nyt kæresteselfie konstant. Vi HAR fattet det.

LISTE: Disse tre vennetyper bør du skille dig af med
LISTE: Disse tre vennetyper bør du skille dig af med

Fælles parprofil

Og nu vi er ved kærester, der sniger sig ind i dit online-liv. Lad være - som i LAD VÆRE - med at oprette en fælles parprofil ved navn “Mads og Linda Jensen”. En fælles profil stinker langt væk af, at den ene i forholdet er sygeligt jaloux og vil suge al selvstændighed ud af den anden. I er TO mennesker. Bare stop det.

Date-billeder

Det er rigtig godt for parforholdet, hvis man tager ud på date engang imellem. Men vil du ikke nok holde op med at poste billeder fra det lokale udbombede pizzeria, hvor I alligevel bestiller fra hver anden dag? Gem de der date night-billeder til noget, der virkelig batter. Hvis du kun går på dates på de fine restauranter, gælder samme regel - bare omvendt. Så vil dine venner gerne se et billede af en snasket nummer tre uden ananas.

Fødselsdagshilsner
Der er intet i vejen med at fejre sin udkårnes fødselsdag. Faktisk er det nok bedst at gøre det, hvis man gerne vil forblive kærester. Men man behøver som sådan ikke at smøre den andens væg til med billeder og kærlighedserklæringer. Det kan man gøre i virkelighedens verden, når man fejrer dagen - sammen. Hvis man er i et langdistanceforhold, er det dog lidt mere okay.

LISTE: 6 overraskende ting du ikke vidste om Trump
LISTE: 6 overraskende ting du ikke vidste om Trump

Hold op med at tagge hinanden konstant

Er der en sød kattevideo som din kæreste bare SKAL se? Så vis det til ham eller hende, i stedet for at tagge i kommentarfeltet. I sidder jo alligevel lige ved siden af hinanden.

Sexede billeder
Hvis du poster et billede af din kæreste i nogen som helst afklædt tilstand og kalder ham eller hende for “sexy”, “bae” eller lignende - stop det! Det er simpel territorieafpisning, og du burde faktisk være for stort et menneske til at have behov for at gøre det.

Nedtælling til brylluppet
Lad være med at poste en “Så er der X antal tilbage til vi skal giftes!”-opdatering hver dag, inden den store dag. Vi andre ved godt, at I skal giftes, og det er vi rigtig glade for. Men vi skal altså ikke giftes med jer!

Laaaaange kærlighedserklæringer

Okay. Lad os få det helt på plads. Bruger du over 1.000 tegn (inklusiv mellemrum) på at fortælle hele verden, hvor lykkelig du er sammen med din kæreste, så er der kun én måde at tolke det på: Jeres sexliv er gået i stå. Vi ved det godt. Du er bare desperat efter den intimitet, du fabler om.

LISTE: Mænd med disse navne bliver fædre i 2017
LISTE: Mænd med disse navne bliver fædre i 2017

Mærkedage
Vælg at dele jeres mærkedage med omhu. Omverdenen har altså for travlt til at fejre jeres månedsdag eller dagen, hvor I fik jeres første hund/kat/hamster.

Hundebilleder

Vi ved godt, at I elsker jeres fælles hund. Men lad nu være med at gøre den til mere end den er. I behøver ikke poste hundebilleder som om den er jeres lille surrogat-baby. Vent til I får den ægte vare - og hold den så på et minimum dér. Menneskebabyer er altså ikke så sjældne endda.

Og således beriget med uudtømmelig viden om god kærestestil på nettet, kan du nu bare gå i gang med at bryde alle reglerne. Vi ved, at man alligevel ikke kan lade være med at overdele kærligheden, når man finder den eneste ene.

PS: Det er også totalt no-go at poste passive-aggressive opdateringer om hinanden, når man har slået op. Det er ingen tjent med. På forhånd tak.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Han holdt tungen lige i munden: Et...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx