Af - 30/09-16 17:45

Er du ked af din penis' udseende? Forskere har fundet løsningenEr du ked af din penis' udseende? Forskere har fundet løsningen

Er du ked af længden, tykkelsen eller lugten? Amerikansk studie har fundet årsagen.

Bildstrecke im Grossformat »
Beklager, drenge - men bacon og lignende former for stegt kød er altså et no-go før sex. Det ekstremt olie- og fedtholdige mandekrydderi er ikke ligefrem kendt for at være sundt, og du risikerer at få halsbrand midt i kampens hede, hvis du lige har spist bacon inden. Det her er måske lidt lettere at leve uden for mange mænd, men det er alligevel værd at nævne. Broccoli - og lignende grøntsager som hvidkål - giver nemlig luft i maven. Og hvem tænder lige på det? Det er dog o.k. at spise ting som tomater og champignoner. Føler du, at du lige trænger til et boost, før det går løs? Kaffe er altså ikke svaret! Selv om du er vant til at drikke meget af det, så er den brune energidrik noget, der virkelig sætter gang i tarmene. Så med mindre du og din partner er til nogle virkelig beskidte sager i sengen, så hold dig for Guds skyld fra kaffen. Det kan godt være, det er grunden til, at du har scoret - men øl og sex er ikke en god kombination. For når kulsyren rigtig får lov at skvulpe rundt i din mave under akten, bliver der dannet gas - og det skal altså ud på den ene eller den anden måde. For mænd er det ekstra dumt at drikke for meget øl inden, idet alkohol og en vedvarende erektion ikke ligefrem går hånd i hånd. Det siger næsten sig selv. Hvem kan nyde sex, hvis partneren lugter som skraldespanden i køkkenet på en italiensk restaurant? Har du spist for meget hvidløg, hjælper det ikke bare at børste tænder. Så bare lad være. Nummer et på listen over madvarer, der giver dig luft og generel ubehag i maven. Om du indtager dem via en god omgang chili con carne, eller om du bare godt kan lide baked beans, så kan det næsten kun forværre din og din partners oplevelse i sengen.

I galleriet øverst finder du en liste over ting, du ikke skal spise før sex, hvis du er en mand.

Et stort, amerikansk studie har fundet den såre simple løsning for mænd, der er utilfredse med deres vedhængs fysiske fremtoning. Kuren?

Mere sex.

Urologisk afdeling på University of California og afdeling for Epidemiologi og Biostatistik på University of California har tilsammen interviewet 4198 mænd i alderen 18 til 65, og hele 86 procent var tilfredse med deres kønsdele.

De blev både spurgt ind til længden, tykkelsen og lugten.

Ny sex-service forarger: Finder nøgen udgave af dit crush
Ny sex-service forarger: Finder nøgen udgave af dit crush

Det interessante var, skriver forskerne, at mændenes selvopfattelse ikke blev påvirket af demografiske karakteristika såsom alder, race, seksuel orientering, uddannelse, indkomst eller geografisk placering.

Kun én ting havde indflydelse, og det var deres sexliv.

Ny forskning: Mænd, der dyrker meget sex, tror mere på Gud
Ny forskning: Mænd, der dyrker meget sex, tror mere på Gud

Det, som gruppen af tilfredse mænd havde til fælles, var nemlig, at de havde et aktivt sexliv, mens den gruppe af mænd, der var kede af deres kønsorganer, var langt mindre aktive på lagenerne.

Opfattelsen af vores genitalier er et vigtigt aspekt af vores psykosociale og og seksuelle sundhed, skriver forskerne bag studiet i en pressemeddelelse. Derfor har de oprettet et index for mænds selvbillede, hvad angår deres nedre regioner.

DEBAT: Derfor har jeg sex med andre end min kæreste
DEBAT: Derfor har jeg sex med andre end min kæreste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skudramt lærer tackler elev og...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Scorede i finalen i København: Nu har...
bt.dk
Daniel Agger inden finalebraget i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx