Af - 10/09-16 16:38

Er din partner dig utro? Disse tegn skal du se efterEr din partner dig utro? Disse tegn skal du se efter

Knust mand med hjertesorg afslører alle tegnene

Bildstrecke im Grossformat »

En 29-årig amerikansk mand har skrevet en blog om, hvordan det er, når ens kæreste er utro. Han kommer også med tips til, hvad du skal holde øje med, hvis du er nervøs for at din kæreste ikke har helt rent mel i posen.

- Jeg har altid vidst, at når der er utroskab involveret, så sker der nogle ting. Og jeg er ikke kynisk, men jeg er lidt skeptisk, skriver manden på sin blog og kalder sig selv analytisk i situationer, det skriver Daily Mail.

Så mange føler sig IKKE skyldige, når de er utro
Så mange føler sig IKKE skyldige, når de er utro

Ifølge manden er det, der bonner størst ud, når din partnere er mindre interesseret i sex. Herefter kommer den afvisende og glemsomme adfærd, og at de altid skal vide, hvornår du er hjemme. Han skriver også, at hans kæreste brugte sin telefon helt vildt meget

Manden selv startede med at være mere opmærksom på sin partner, fordi han er skeptisk anlagt af natur. En dag startede han så et skænderi med sin kæreste med vilje, fordi han vidste, at hun så ville gå fra deres hjem, og han ville vide, hvor hun gik hen. Og ganske rigtigt, så gik konen hen til ham, som hun var utro med.

Kvinde tager genial hævn for utroskab
Kvinde tager genial hævn for utroskab

Han fulgte efter hende i bil, holdt uden foran den anden mands bopæl og ringede så sin kæreste op. Hun sagde, at hun var hjemme hos sin mor, og der vidste han, at hun løj.

Så ifølge den anonyme mandlinge blogger er det de her tegn, du skal se efter, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din kæreste er dig utro:

- At være mindre interesseret i sex
- At være glemsom og afvisende
- Når de vil vide, hvornår du er hjemme
- Overforbrug af mobiltelefon
- Skyde skylden på dig

Emelie: - Her er tre ting, du skal vide, hvis du er din kæreste utro
Emelie: - Her er tre ting, du skal vide, hvis du er din kæreste utro

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx