Af - 26/06-16 12:21

Otte tømmermændsfaser som alle går igennemOtte tømmermændsfaser som alle går igennem

Hvis du er typen, der godt kan lide at feste igennem, kender du helt sikkert disse otte tømmermændsfaser.

storybild

(Billede: Unknown)

Av, av, av! Du havde ellers lovet dig selv, at du aldrig nogensinde ville risikere at få tømmermænd igen. Men en ting er hvad man lover. En helt anden er verdens barske realiteter.

Genopstandelsen

via GIPHY

Du slår øjnene op. Eller, du tror, at du slår øjnene op. De små streger, der giver dig mulighed for at se omverdenen, gør ondt. Hvorfor glemte du at trække gardinerne for, da du kom hjem i nat? Smerterne i dit udtørrede kranium er ikke til at holde ud.

TIP:
Spil død.

Ørkenvandringen

via GIPHY

Din mund og dit svælg føles som sandpapir. Din krop består af cirka 80 procent væske. Men lige nu føles det som om du har tisset disse 80 procent ud. Hvis du bare kunne få en kold cola. Bare en lille én…

TIP:
Køb en cola dagen forinden.

Sorte huller

via GIPHY

Hjerneaktiviteten begynder at tage til, og selvom din brandert stadig ligger og ulmer, formår du at fremkalde brudstykker af aftenen. Der er bare det ene problem, at du ikke stoler en meter på dine erindringer. Din hukommelse er hullet, og du opdigter de værste scenarier for at udfylde hullerne. Hvad skete der for eksempel mellem gajol-shot 12 og 19?

TIP:
Få en mere ædruelig ven til at lave en logbog for dig.

Telefontjek

via GIPHY

Siden du ikke magter at ringe til din ven, begynder du at tjekke din telefon for indgående og udgående beskeder. Det er nedslående, for du ved udmærket godt, at dine snaps til vennerne var endnu mere underlødige. Du smider telefonen væk og prøver at sove lidt mere.

TIP:
Vent med det til senere.

Sultefasen

via GIPHY

Søvn er et umuligt projekt. Du opdager, at du aldrig har savnet en pizza mere end lige nu. Hvis du kunne, ville du bestille en pizza og ligge i ske med den og kramme den. Der er bare den lille ulempe, at du har losset telefonen uden for rækkevidde.

TIP:
Hav altid en kold pizza i køleskabet.

Skader

via GIPHY

Hvorfor har du ondt i foden? Hvor kommer de blå mærker fra? Du rejser dig som en zombie og kigger ud af vinduet. Din cykel står nede i gården. Faldt du på vej hjem? Puha…

TIP:
Lad være med at bekymre dig. Nu gælder det om at se fremad.

Jeg drikker aldrig igen

via GIPHY

Du skulle aldrig have rejst dig fra sengen. Du er svimmel. Hele rummet drejer rundt. Det hele vender sig i maven. Toilettet er alt for langt væk. Er der en sko, du kan kaste op i? Du drikker aldrig igen - bilder du dig ind.

TIP:
Lad være med at drikke igen, når du får det så skidt af det.

Du begynder at drikke igen

via GIPHY

Nu hvor du står op, kan du lige så godt tjekke din telefon igen. Din ven har skrevet og spurgt, om I ikke skal til fest i aften. Det lyder da som en okay idé, gør det ikke...?

LÆS OGSÅ: Festivalramt: Det her virker mod tømmermænd

LÆS OGSÅ: Stor DJ afslører vidunderkur: Sådan slipper han for tømmermænd

LÆS OGSÅ: Nu er den her: Isen, der kurerer tømmermænd!

LÆS OGSÅ: Sådan reagerer din krop, når du sover brandert ud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx