Af - 06/01-17 11:20

LISTE: De 7 mest normale sexdrømme - og hvad de betyderLISTE: De 7 mest normale sexdrømme - og hvad de betyder

Du skal ikke nødvendigvis lægge noget særligt i det, hvis du lige pludselig vågner op efter en lidt for fræk drøm med chefen, siger psykolog.

Bildstrecke im Grossformat »
Dette er muligvis den mest normale sexdrøm, siger Ian Wallace. Og det kan sagtens være fordi, det rent faktisk er noget, du godt kunne tænke dig. Men det kan også betyde mere og andet end det. - Ja, måske er du seksuelt tiltrukket af din chef. Men hvis du har sex med ham/hende i en drøm, er det måske din underbevidsthed, der er ved at blive klar over din egen evne til at tage beslutninger og agere som en leder, siger han. Det er helt normalt at have hede drømme om en ven, som man ellers har et helt platonisk forhold til, forklarer Ian Wallace: - Folk fortæller mig ofte: Jeg har en ven. Han er grim; han lugter også lidt. Men jeg bliver ved med at drømme om at have sex med ham. Er jeg skør? Nej, det er du ikke. Det kan betyde, at vedkommende har et karaktertræk (for eksempel uselviskhed eller venlighed), som du beundrer i ham/hende. Den virker helt åbenlys. Selvfølgelig drømmer du om en, du rent faktisk også gerne vil være sammen med i virkeligheden. Men det er ikke sikkert, at drømmen faktisk handler om sex. - Det er let at tro, at det betyder, at du gerne vil have sex med vedkommende. Men faktisk er det fordi, du bliver draget af hans eller hendes følelsesmæssige kvaliteter, siger Ian Wallace. Den er nummer to på listen over de mest normale sexdrømme - altså efter den med chefen, siger Ian Wallace. Ifølge et studie fra University of Montreal har kvinder disse drømme dobbelt så ofte som mænd, skriver Everyday Health. Det er selvfølgelig meget nærliggende at drømme om noget, man rent faktisk har oplevet i virkeligheden. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du bør finde sammen med ham/hende igen - snarere tværtimod. Ifølge Ian Wallace kan det ses som et faresignal om, at du gentager nogle af de fejl, du lavede under det forfejlede forhold. Dette er en af de noget mere ubehagelige former for sexdrømme. Men bare rolig - det er ikke en slags sjette sans, der prøver at fortælle dig, at han/hun har en affære. Det handler sandsynligvis om dig selv. - Det kan betyde, at du er ved at miste troen på dine egne evner eller tiltrækningskraft, siger Ian Wallace. Nej, nej, nej, NEJ! Hvad skal man dog ikke tænke om sig selv, når man vågner fra en hed drøm med sin moster, bror eller fætter? Igen er der ikke noget at bekymre sig over. Det betyder givetvis bare, at vedkommende har et eller flere karaktertræk, som du sætter pris på, fordi du genkender dem i dig selv.

Sexdrømme - eller våde drømme - er noget, de fleste kender til. Men det er nok ikke alle, man har lyst til at fortælle vennerne om bagefter.

LISTE: De 10 mest drømte drømme og deres betydninger
LISTE: De 10 mest drømte drømme og deres betydninger

Det kan nemlig godt blive lidt for pinligt, hvis det pludselig viser sig at være din chef eller din gamle matematiklærer, du ligger og hygger dig med.

For det betyder vel, at du rent faktisk gerne vil have sex med vedkommende. Ikke? Nej, faktisk ikke. Hvis man spørger psykolog og drømmeforsker Ian Wallace, har det måske ikke engang noget med sex at gøre.

Det siger din frækkeste fantasi om dig
Det siger din frækkeste fantasi om dig

- Når en person dukker op i din sexdrøm, betyder det ikke nødvendigvis, at du gerne vil være intim med personen. I stedet kan det være, at han/hun har nogle beundringsværdige egenskaber, som du kan se i dig selv, siger han ifølge mediet Everyday Health.

Forsker: Din hund drømmer om dig, når den sover
Forsker: Din hund drømmer om dig, når den sover

Han har skrevet bogen ‘The Top 100 Dreams: The Dreams That We All Have and What They Really Mean’, der handler om de mest normale drømme - og i galleriet herover kan du set et udpluk af nogle af de mere våde af slagsen - og hvad de i virkeligheden betyder.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx