Af - 16/02-16 16:07

Tilter du hovedet til højre, når du kysser? Det siger det om dine følelserTilter du hovedet til højre, når du kysser? Det siger det om dine følelser

Ny forskning viser, at det ikke er helt ligegyldigt, om du hælder hovedet til højre eller venstre, når du kysser kæresten. Det kan nemlig fortælle, hvor forelskede I er.

Bildstrecke im Grossformat »

Hælder du hovedet til højre eller venstre, når du kysser på kæresten?

Ifølge ny forskning siger det faktisk en del om jeres forhold.

Forskere fra University of Saskatchewan i Canada har analyseret over 500 billeder af folk. Her har de sammenlignet kys mellem par og sammenlignet det med mere overfladiske kys, som man blandt andet ser mellem familiemedlemmer.

Formålet var at undersøge, om der var forskel på, hvordan par og familiemedlemmer kysser hinanden.

3 ud af 4 utro kan ikke lide at kysse deres faste partner under sex
3 ud af 4 utro kan ikke lide at kysse deres faste partner under sex

Forsøget viste, at i hele 80 procent af tilfældene hældte kærestepar hovedet en smule til højre, når de krammede hinanden, mens de samme folk hældte hovedet den modsatte vej, når de kyssede et familiemedlem eller en ven.

Det skriver engelske Metro.

"Romeo" og "Julie" var rimelig vilde med hinanden (TOMHIDDLES.TUMBLR.COM)

"(...) en venstredrejet retning var observeret i den familiære kontekst og en omvendt højredrejet hældning for romantisk kysseri", konkluderer rapporten" target="_blank">rapporten.

LISTE: 17 ting du sikkert ikke vidste om kys
LISTE: 17 ting du sikkert ikke vidste om kys

Én af forskerne bag forsøget, Jennifer Sedgewick, fortæller ifølge Metro, at højrehældningen kan skyldes, at vores hjerner er inddelt i to halvdele.

Hun forklarer, at de fleste af vores emotionelle aktivitet er mest dominerende i højre hjernehalvdel, og fordi aktivitet i én side, kan få os til at fokusere på den modsatte side, udtrykker vores venstre side af ansigtet flere følelser end den højre - og netop derfor kan det være, at vi hælder hovedet til højre, når vi kysser en kæreste for at vise den mere "følsomme" side af vores ansigt.

Ifølge forsøget skal du dog ikke fortvivle helt, hvis din partner læner sig til venstre - blandt andet vil en venstrehåndet person have en større tendens til at læne sig mod venstre ifølge rapporten.

TV: Homofyre kysser piger - her er deres dom
TV: Homofyre kysser piger - her er deres dom

LÆS OGSÅ: Læge advarer mod denne type kræft: Kys er værre end rygning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx