Af - 12/01-17 10:31

Derfor skal du onanere på jobbetDerfor skal du onanere på jobbet

Måske skulle du overveje at skifte rygepausen ud?

Bildstrecke im Grossformat »

Ovenfor kan du se eksempler på produkter fra GuyFi, der står bag en undersøgelser der viser, at 40 procent af adspurgte newyorkere onanerer på jobbet.

En engelsk forsker opridser fordele og ulemper ved at onanere i arbejdstiden. Det kan gavne trivslen på arbejdspladsen, hvis man altså ikke falder i fælderne, mener han.

Det skriver britiske Metro.

Trille ært, kværke biskoppen, file filet eller tage sig en rykker. Kært barn har mange navne og ifølge en undersøgelse foretaget af ansatte i New York, så er har hele 40 procent sneget sig til at onanere i arbejdstiden. Bag undersøgelsen står Guyfi, der sjovt nok sælger en særlig bås, hvor man kan gøre det selv samme. På trods af den åbenlyse i interesse fra undersøgelsens bagmænd, så kan det faktisk være, at de har fat i noget.

Denne dag på ugen onanerer flest kvinder
Denne dag på ugen onanerer flest kvinder

10 grunde til at onanere mens du har menstruation
10 grunde til at onanere mens du har menstruation

En britisk forsker forklarer, at selv om det måske lyder mere end almindeligt lusket at finde et sted, hvor man ikke forstyrre andre og tager hånd om problemet, så er der faktisk en række fordele forbundet ved handlingen. Også på arbejdspladsen.

Psykologilektoren Mark Sergeant fra Nottingham Trent University forklarer overfor netmediet, at onani vil være en meget effektiv måde at fjerne stress på. Han fremhæver samtidig, at i den bedste af alle verdener, så vil det også være noget, som medarbejderne kan bruge som belønning for at motivere sig selv.

Det samme mener psykolog og lifecoach Cliff Arnall, der er enig med sin kollega.

Jeg ville forvente at en onani-politik ville resultere i mere fokus, mindre aggressioner, højere produktivitet og flere smil,forklarer han overfor Metro.

Det er klart, at det ville øge fokus på arbejdet, hvis man onanerede ud af kedsomhed eller for at komme lidt væk fra skrivebordet, forklarer eksperten Cliff Arnall og peger på, at faldgruberne ved onani i arbejdstiden for eksempel kan være timing og om man føler sig tryg nok til at kunne få orgasme. Kan man ikke det sidste, så kan det føre til højere stressniveauer.

Ida brokker sig over hotel: Må man nu ikke engang onanere mere?
Ida brokker sig over hotel: Må man nu ikke engang onanere mere?

Der er også andre måder, hvor det kan blive et problem med onani i arbejdsdagen. Det kan overraskende blive et skråplan og føre til upassende adfærd.

Psykologen Cliff Arnall anbefaler, at man ikke tænker på en kollega, når man er gået afsides, da det kan smitte af på evnen til at tænke klart, når man er færdig. Desuden advarer lektoren i psykologi Mark Sergeant om, at det kan være en glidebane at introducere nogensomhelst form for seksuel adfærd på en arbejdsplads, da det kan få folk til at tænke, at ting som for eksempel sexchikane er mere legitime.

Alt i alt, så anbefaler forskerne, at man ikke blandet lyst ind i sin onani. Det bør rent være for at lette trykket og komme lidt væk fra opgaverne.

6 frække grunde: Derfor skal du onanere sammen med din partner
6 frække grunde: Derfor skal du onanere sammen med din partner

LÆS OGSÅ: Derfor er det fornuftigt at onanere for hurtigere at kunne falde i søvn

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Birgitte Hjort om kampen for...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Vildt OL-drama: Storfavoritter var...
bt.dk
Motorvej genåbnet efter flere uheld:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx