Af - 14/06-16 19:35

Disse helt normale ting skal du stoppe med at gøre i badetDisse helt normale ting skal du stoppe med at gøre i badet

Mange gnubber håndklædet mod kroppen for at tørre sig, men det er faktisk hårdt for huden. Se her, hvad du i stedet skal gøre.

Bildstrecke im Grossformat »
Vandet i badet er varmere end det, man bruger til at vaske ansigtet i i vasken. Det varme vand er ikke godt for den sarte hud i ansigtet, og det er derfor en god idé at vente med at skylle ansigtet, til efter man har været i bad. Det er i det hele taget en dum idé at bade i for varmt vand. Alt for varmt vand ødelægger nemlig muligheden for at bevare de naturlige olier, der beskytter huden. Det er også skadeligt for huden, hvis du skrubber den alt for ofte. Det er nok blot at skrubbe huden en gang om ugen. Badesvampe er nogle helt vilde bakteriebomber. Har man en badesvamp liggende i badet i mange måneder, kan den komme til at indeholde flere bakterier, end der findes på et toiletbræt. Ad,,, Det er i det hele taget en rigtig god idé at lade dine bad-ting tørre, når du ikke er i bad. Vasker du håret for ofte, ødelægger du hovedbundens produktion af de naturlige olier, der holder den sund og fugtig. Hyppige hårvaske fører til en overproduktion af olier, hvilket gør håret mere fedtet. Så start i god tid med at skære ned på hårvaskene. Man vasker normalvis hele kroppen grundigt med vand og sæbe. Men mange glemmer, at fødderne også skal have en tur, og at vandet, der drypper ned på badegulvet ikke er nok til at holde dem rene. Husk derfor at vaske fødderne! Rosinen i pølseenden er måske den allermest overraskende. Mange gør det helt sikkert, men det er faktisk hårdt og skadeligt for huden, hvis du gnubber håndklædet mod kroppen for at tørre vandet væk. Dup i stedet håndklædet let på kroppen for at suge vandet op.

Vi går i bad for at skylle det beskidte væk og blive rene. Men er vi egentlig helt rene, når vi træder ud af badet, eller er vi ret så uhygiejniske uden at vide det selv?

Liste: Se de vilde undskyldninger for ikke at afvise sex
Liste: Se de vilde undskyldninger for ikke at afvise sex

Svenske Aftonbladet har samlet en liste over en række ting, som mange gør i badet, men faktisk er dårlige for hygiejnen.

LISTE: 6 ting, du ALDRIG bør gøre i sengen
LISTE: 6 ting, du ALDRIG bør gøre i sengen

Se listen i galleriet øverst i artiklen.

LISTE: 10 sommerbilleder piger skal stoppe med NU
LISTE: 10 sommerbilleder piger skal stoppe med NU

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx