Af - 30/01-16 14:16

Sådan får du scoreåndeSådan får du scoreånde

En såresimpel guide kan kurere dig for stinkende ånde, så du er klar til at koncentrere dig om at score.

Bildstrecke im Grossformat »

Din dårlige ånde kan skyldes en af disse fire, skjulte grunde.

Skal din hvidløgs-, røg- eller sprutånde forhindre dig i at score? Nej, vel? Følg denne helt enkle opskrift til god ånde, så du kan slippe af med kloakstanken og fokusere på din scoring.

Børst tænder


Ja ja, naturligvis husker du at børste tænder både morgen og aften - men hvis din ånde er særligt klam, kan det være en rigtig god idé at gå ekstra efter med tandbørsten, hver gang du har spist.
Invester eventuelt i en elektrisk tandbørste, hvis du ikke allerede har en, og husk at børste tungen.

Sådan kan hvidløg redde dit liv
Sådan kan hvidløg redde dit liv

Brug ekstra tandprodukter


Vi taler naturligvis om tandtråd og mundskyl. Ja, det er pisseirriterende og tidskrævende at bruge, men det gør en verden til forskel for din ånde (og dine tænder) - og den person, du gerne vil være helt, helt tæt på.
Når du går efter med tandtråd, kan du nemlig få fat på madrester, der ellers vil sidde og rådne mellem dine tænder - og det lugter sjældent særlig lækkert.

Anskaf en tungeskraber


Hvis du mener serious business, og det gør du selvfølgelig, så tager du din mundhygiejne til det næste niveau og køber en tungeskraber for at få bugt med de bakterier, der ellers hygger sig der.
Det er nemt at bruge sådan en fætter: Som navnet antyder, skraber du simpelthen bare din tunge ren, og vupti: Du er skridtet tættere på at kysse din udkårne.

Fire skjulte grunde til at du har dårlig ånde
Fire skjulte grunde til at du har dårlig ånde

Spis anderledes


Øv øv, vi skal jo til det: Lækre madvarer som for eksempel de fleste former for løg er ikke venner med din ånde. Derudover kan både slik og et højt fedtindtag (hvis du for eksempel spiser efter 'low carb high fat'-diæten) tage lugten til et højere niveau og skræmme din scoring væk.

Fastslå årsagen


Hvis du vil helt til bunds i mysteriet om din dårlige ånde, så skal du finde årsagen. Den kan ligge i galleriet øverst i denne artikel. Hvis du har virkelig store problemer, kan det dog anbefales, at du går til lægen.

Så er resten bare op til dig.

Kilde: GQ.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx