Af - 29/06-16 09:23

Sådan bliver du mere attraktiv end dine vennerSådan bliver du mere attraktiv end dine venner

Her er otte simple guidelines til, hvordan du bliver den smukkeste og mest attraktive i din vennegruppe.

storybild

(Billede: Scanpix)

Er du træt af at være den, der aldrig har en flirt, en kæreste eller en date på hånden? Fortvivl ej. Med få småjusteringer, der bunder i forskning, kan du ifølge svenske Lajkat.se blive den mest attraktive i venne- eller venindegruppen. Og det handler faktisk langt fra om udseendet.

Vær sjov

Sjove mennesker er ofte populære, og humor er ikke mindst en vigtig egenskab, hvis du er mand. Kvinder elsker, når mænd får dem til at grine. Forskningen peger på, at kvinder kobler humor med intelligens og gode sociale kompetencer, og det er vigtige egenskaber, når partneren skal udvælges.

Vær sammen med vennerne

Har du nogensinde tænkt over, at boybands og pigegrupper altid er smukke på gruppebilledet, men hver for sig er medlemmerne ikke helt så smukke? Det findes der en videnskabelig forklaring på. Når vi kigger på flere ansigter i en gruppe mennesker, har vi en tendens til at tage de kønneste træk fra hver person og skære gruppen over en kam. På den måde vil alle i gruppen få et ekstra nøk op på smukhedsskalaen. Så få dig en wingman eller wingwoman.

Undgå small-talk

Ja, det kan være høfligt nok at spørge ind til arbejde og fritidsinteresser. Men smalltalk hjælper dig ikke langt, hvis du vil i kontakt med det modsatte køn. Der skal mere til. Et amerikansk studie i speed-dating viste for eksempel, at de personer, der talte om dybere og personlige emner, fik en stærkere kobling til hinanden. Det er også vigtigt, at du undgår at tale for meget om dig selv. Stil derimod oprigtige og personlige spørgsmål - for alle elsker at fortælle om dem selv.

Åbent kropssprog

Hvis du har armene over kors, udstråler du, at du er en lukket person. De kan være spændende nok, men hvis du vil ramme lige i skabet hos alle, bør du have en mere åben kropsholdning. Det udstråler selvtillid, og det kan begge køn lide.

Vær totalt chef

Hvis du er leder eller ofte tager lederrollen, er dine chancer hos det modsatte køn gode. Har du nogensinde tænkt over, hvor attraktiv din chef ville være, hvis han eller hun ikke var chef? Forskningen viser, at der er en sammenhæng mellem attraktion og det kraftfulde indtryk som chefer kan give i deres tilstedeværelse.

Smil og grin

Hvis man vil være smuk, er det bare om at komme i gang med at smile og grine. Forskningen viser, at personer der griner meget, kan blive opfattet som smukkere end folk, der rent faktisk er fysisk smukkere.

Vær flink

Det lyder lidt kliché-agtigt, men der er noget om det. Studier viser, at folk automatisk vil synes, at du er smukkere, hvis dine venner har talt godt om dig inden.

Vær dig selv

Til sidst kommer endnu en kliché, men vigtigheden kan ikke understreges nok. Hvis du ikke står ved den som du er, vil ingen nogensinde komme til at lære dig at kende - og så er det hele jo ligemeget. Hvis du fortæller om dig selv, giver din mening til kende, så vil du på et tidspunkt finde din soulmate.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx