Af - 30/12-16 20:12

Forskning slår fast: Denne type mand giver dig flest orgasmerForskning slår fast: Denne type mand giver dig flest orgasmer

Forskere har kigget på, hvilken type mand, der er bedst i sengen. Så hvis du er single og på udkig efter en mand - eller blot et 'nytårsknald' til at runde året af - kan du med fordel læse med her.

storybild

Forskere fra University of Albany i USA har undersøgt, hvilken type mand, der er bedst i sengen målt ud fra, hvor mange orgasmer han giver sin kvindelige partner.

Så er du på udkig efter en ny kæreste eller blot en flirt til nytårsaften, kan du med rette spidse ører nu.

Kvinderne har talt: Disse 3 sexstillinger får os til at komme
Kvinderne har talt: Disse 3 sexstillinger får os til at komme

Undersøgelsens konklusioner, som er draget ud fra interviews med unge kvinder i heteroseksuelle forhold, er nemlig meget konkrete.

Ifølge kvindernes udsagn er mænd med humor mere rundhåndede, når det kommer til at levere det store O. Det samme gælder mænd med brede skuldre, står der i studiet, som er fra 2014, men de seneste dage fået nyt liv på internettet.

TV: 100 mennesker viser deres 'orgasme-ansigt'
TV: 100 mennesker viser deres 'orgasme-ansigt'

Studiet viser samtidig, at de unge kvinder, der havde en partner, som deres veninder og venner også syntes var attraktive, oplevede mere intense orgasmer.

Derudover lyder slutsatsen i undersøgelsen, at 'orgasmens intensitet relaterer sig til, hvor lækker kvinderne syntes deres partner var, og hvor mange gange om ugen de havde sex '.

Studie: Singlekvinder har lettere ved at få orgasme
Studie: Singlekvinder har lettere ved at få orgasme

Og sidst - men ikke mindst - svarede kvinderne, at de var mere tilbøjelige til at opnå klimaks i sengen, hvis deres partner var 'rig, selvsikker og lækker'. Hmmm....

Nå, men den overordnede konklusion må derfor være: møder du en morsom, bredskuldret, selvskikker mand med penge på lommen til nytårsfesten i morgen, så er det bare om at 'springe' på. Der venter ifølge forskerne med al sansynlighed et eventyr forude.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Skud affyret i boligområde
bt.dk
Prisvindende forfatterlegende er død
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx