Af - 04/02-16 20:48

Forskning afslører: Derfor har Kanye 'resting bitch' faceForskning afslører: Derfor har Kanye 'resting bitch' face

Nyere forskning viser, at resting bitch face eksisterer - og hvorfor nogle mennesker har det. *Host* Kanye *host*.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig igennem galleriet herover for at se nogle af de kendisser, der også er kendt for deres såkaldte Resting Bitch Face.

Victoria Beckham er en klassiker, når det kommer til resting bitch face-ramte kendisser - og også den engelske dronning Elizabeth er blevet kædet sammen med det ufrivilligt sure ansigtsudtryk.

Resting bitch face bliver ofte kædet sammen med kvinder, der - ufrivilligt - er plaget af ansigtsudtryk, der får dem til at se snobbede, kedelige, dømmende eller irriterede ud - med andre ord virker de lidt bitchede, selvom de selv mener, at de viser deres neutrale ansigt.

Adfærdsforskerne Jason Rogers og Abbe Macbeth besluttede sig via moderne informationsteknologi at undersøge, hvorfor vi registrerer nogle ansigter, der tilsyneladende er neutrale i udtrykket, som et såkaldt Resting bitch face.

Det skriver Washington Post.

Til forsøget brugte forskerne en ansigtsaflæsende software, der er i stand til at identificere bestemte udtryk baseret på et katalog med billeder af over 10.000 ansigter.

Efter pinligt anal-skænderi med ekskæresten: Se Kanye Wests undskyldning
Efter pinligt anal-skænderi med ekskæresten: Se Kanye Wests undskyldning

Programmet identificerer over 500 punkter på et menneskes ansigt, analyserer udtrykket og tildeler derefter billedet et udtryk: Glad, bange, ked af det, vred, overrasket, fuld af foragt, fyldt med væmmelse - eller ganske enkelt neutral.

Efter at have identificeret en række neutrale/udtryksløse ansigter valgte de via FaceReader-programmet at sammenligne disse med billeder af Kanye West, Kristen Stewart og dronning Elizabeth, der er kendt for at være toppen af resting bitch face-poppen.

Softwaren viste, at billederne af de tre ufrivillige hovedpersoner viste en højere grad af følelsesudtryk end de neutrale billeder - og at der særligt var tale om foragt.

Selvom tegnene kan være svære at registrere, bliver de af programmet tolket på samme måde som af den menneskelige hjerne.

- Noget i det neutrale ansigtsudtryk viser foragt, både for softwaren og for os, siger Abbe MacBeth til Washington Post.

De små tegn kan for eksempel være øjne, der er en smule sammenknebne eller at man hæver læben en lille smule uden at smile.

Undersøgelsen affejede desuden myten om, at det særligt er kvinder, der lider af resting bitch face.

LÆS OGSÅ: Kanye's eks hævner sig på sviner ved at afsløre anal-hemmelighed

LÆS OGSÅ: Victoria Beckham: - Spice Girls måtte droppe oprindeligt porno-navn

LÆS OGSÅ: UPS: Har Victoria Beckham tisset i bukserne på dette foto?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx