Af - 11/09-16 10:06

Disse seks ting bør du ikke spise før sexDisse seks ting bør du ikke spise før sex

Det kan gå grueligt galt ...

Bildstrecke im Grossformat »
Beklager, drenge - men bacon og lignende former for stegt kød er altså et no-go før sex. Det ekstremt olie- og fedtholdige mandekrydderi er ikke ligefrem kendt for at være sundt, og du risikerer at få halsbrand midt i kampens hede, hvis du lige har spist bacon inden. Det her er måske lidt lettere at leve uden for mange mænd, men det er alligevel værd at nævne. Broccoli - og lignende grøntsager som hvidkål - giver nemlig luft i maven. Og hvem tænder lige på det? Det er dog o.k. at spise ting som tomater og champignoner. Føler du, at du lige trænger til et boost, før det går løs? Kaffe er altså ikke svaret! Selv om du er vant til at drikke meget af det, så er den brune energidrik noget, der virkelig sætter gang i tarmene. Så med mindre du og din partner er til nogle virkelig beskidte sager i sengen, så hold dig for Guds skyld fra kaffen. Det kan godt være, det er grunden til, at du har scoret - men øl og sex er ikke en god kombination. For når kulsyren rigtig får lov at skvulpe rundt i din mave under akten, bliver der dannet gas - og det skal altså ud på den ene eller den anden måde. For mænd er det ekstra dumt at drikke for meget øl inden, idet alkohol og en vedvarende erektion ikke ligefrem går hånd i hånd. Det siger næsten sig selv. Hvem kan nyde sex, hvis partneren lugter som skraldespanden i køkkenet på en italiensk restaurant? Har du spist for meget hvidløg, hjælper det ikke bare at børste tænder. Så bare lad være. Nummer et på listen over madvarer, der giver dig luft og generel ubehag i maven. Om du indtager dem via en god omgang chili con carne, eller om du bare godt kan lide baked beans, så kan det næsten kun forværre din og din partners oplevelse i sengen.

Uden mad og drikke duer helten ikke, siger man.

Men når det kommer til sex, er der en række føde- og drikkevarer, som enhver med respekt for sig selv - og sin partner - bør holde sig langt væk fra, før det går løs..

Alle kroppe er forskellige, men der er nogle ting, der - kombineret med fysisk aktivitet - kan forvandle en hyggestund på lagnerne til et sandt mareridt for selv den bedste.

Klik dig igennem galleriet herover for at se de værste syndere.

H/T: FHM Magazine.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx