Af - 20/10-15 22:19

Forskning om skeden: Sådan ændrer du smagen 'dernede'Forskning om skeden: Sådan ændrer du smagen 'dernede'

Der er flere forskellige ting, du kan gøre for at ændre på smagen mellem benene.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet her kan du se nogle af de fødevarer, som eftersigende skulle være med til at forbedre smagen mellem benene på kvinder. Læs mere i artiklen nedenfor.

Der findes forskellige myter og undersøgelser, som fortæller, hvad mænd kan gøre for at ændre og forbedre smagen af deres sæd. Nogle mænd ønsker svar på dette for at kunne eksperimentere og forbedre deres sexliv.

Men der findes også forskning, som viser, hvad der kan påvirke smagen for kvinders nedre dele. Det skriver Elite Daily.

Nye frække emojis: Ville du sende sådan en til din kæreste?
Nye frække emojis: Ville du sende sådan en til din kæreste?

Ifølge seksualitets-ekspert Cory Silverberg er der flere forskellige forhold, som har indvirkning på smagen. Det handler om alt fra forskellige væsker, som når kvinden bliver opstemt, sved og til, hvad kvinden spiser.

Derudover er smag og lugt også afhængig af pH-balancen. Det fortæller læge Mary Rosser fra Montefiore Medical Center i New York.

- Sunde vaginaer har en naturlig sur pH-værdi, så vel som en sund bakterietilstand, som bekæmper infektioner og sørger for, at alt er som det skal være, siger hun.

TV: Transkønnet afslører: Sådan har jeg sex
TV: Transkønnet afslører: Sådan har jeg sex

Alkohol er no-go
Hvis man vil være meget opmærksom på ikke at gøre noget forkert, skal man holde sig fra alkohol. Hilda Hutcherson, professor på Columbia University College of Physicians and Surgeon, fortæller, at alkohol kan have en negativ virkning.

- Alkohol, som kan få mange til at slippe hæmningerne løs, kan også ændre smagen af en vagina til det værre, fortæller professoren.

Men det er ikke kun alkohol, som kan være med til at forværre smagen. Det kan fødevarer, som løg, hvidløg, nogle krydderier, rødt kød, mælkeprodukter, asparges og broccoli også. De piller nemlig ved den naturlige pH-værdi i skeden.

Her er svenskernes 'nye' ord for vagina
Her er svenskernes 'nye' ord for vagina

Den naturlige surhed ændres, når fødevarer med mange alkaloider bliver puttet i maven. Og ifølge Mary Rosser kan det tage nogle dage, før pH-værdien er genoprettet.

Gode madvarer
Hvad kan kvinder så gøre for at ændre smagen til det bedre? Der findes ikke noget direkte forskning på området, men der findes visse madvarer, som eftersigende skulle påvirke smagen i en positiv retning.

Ananas, kiwi, blåbær, mango, grøn te, agurk og persille er alle kendt for at får det til at smage bedre. Blandt andet har bloggeren Rachel Kona afprøvet nogle af disse på både hende selv og sin mandlige partner med gode resultater.


LÆS OGSÅ: 137.000 har stemt: Her er verdens smukkeste vagina

LÆS OGSÅ: Her er trussen, der redder dig fra en pinlig 'camel toe'

LÆS OGSÅ: Populær skuespillerinde: Jeg får dampet min vagina

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx