Af Mick Allerup Jensen - 11/11-17 14:33; Opdateret: 12/11-17 13:16

Smart! Derfor skal du altid bestille to burgere på McDonald'sSmart! Derfor skal du altid bestille to burgere på McDonald's

Du kender det sikkert godt. Du er på farten og er blevet lidt småsulten, så du slår et slag ind om den nærmeste McDonalds for at stille den værste sult med en burger og en omgang pomfritter.

storybild

(Billede: KAREN BLEIER)

Men hvis du vil være rigtig smart og ikke blive sulten igen efter en lille times tid, gør du klogt i at skippe fritterne og købe to burgere i stedet. Det skriver Business Insider, der har talt med ernæringseksperten Emily Field.

To burgere? Det lyder da egentlig ikke værst.

LÆS OGSÅ: Han ejer 40.000.000.000 kroner: Her er mysteriet, der kan få Bitcoin-ejere til at ryste i bukserne

Grunden til, at du skal bestille burgere i stedet for de lækre, fedtede og saltede kartoffelstænger er, at vi i denne sult-situation er ude efter et afbalanceret måltid, hvor mæthedsfornemmelsen ikke forsvinder efter kort tid. Måltidet skal bør derfor indeholde fedt, kulhydrater og protein.

Burgeren indeholder alle tre. Bollen giver kulhydrater og kødet indeholder protein og fedt. Pomfritterne indeholder derimod kun kulhydrater og fedt.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Populær sko-mode kan gøre kvinder kalveknæede og kræve operationer

Protein giver en længere mæthedsfornemmelse, så hvis du er interesseret i at føle dig mæt (og det er du formentlig), er det en god idé at skrue lidt op for proteinerne.

En almindelig hamburger på McDonald's indeholder 13 gram protein, og en cheeseburger indeholder 16 gram. En mellem omgang pomfritter indeholder kun 3,3 gram protein.

LÆS OGSÅ: Fik ikke McNuggets med: Kastede sig gennem vindue og angreb ansat

Regnestykket bliver ret nemt. Hvis du bestiller en burger og en omgang pomfritter for at blive mæt, vil det være en god idé at skifte fritterne ud med en burger - fordi du vil kunne holde dig selv kørende i længere tid.

Det er da en meget god undskyldning for at bestille to burgere på en gang...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Prins Vincents reaktion får Anders...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx