Af - 23/09-16 20:05

Her er 4 bizarre alkohol-trends du IKKE skal prøveHer er 4 bizarre alkohol-trends du IKKE skal prøve

Skal du feste i weekenden? Så skal du nok holde dig væk fra disse "smarte" tricks til at blive fuld.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik gennem galleriet for at se, hvordan kroppen reagerer på at sove med alkohol i blodet.

Nu er det langt om længe blevet weekend, og det skal selvfølgelig fejres! Der findes et hav af muligheder for at varme op til en vild nat i byen: Nogle klarer sig fint med en dåsebajer eller ti, mens andre tyer til lidt vildere metoder.

Nu kan du få alkohol, der ikke giver dig tømmermænd
Nu kan du få alkohol, der ikke giver dig tømmermænd

Der findes dog metoder, der er lige lovlig kreative, og som faktisk kan skade en del mere, end de kan gavne.

Britiske Daily Star har samlet en liste over nogle af de mest chokerende og farlige alkohol-tendenser blandt unge i dag.

Derfor bliver det modsatte køn pænere, når du drikker
Derfor bliver det modsatte køn pænere, når du drikker

Vodka-tamponer

Denne bizarre trend går ud på at dyppe en tampon i alkohol og lade den suge væsken - ofte vodka - op for derefter at stikke den op, hvor tamponer normalt skal stikkes op.

Dette gør det angiveligt hurtigere at blive fuld, da alkoholen går i blodet med det samme. Det er dog ikke helt ufarligt:

- Alkohol kan være meget irriterende for huden i vaginaen og kan forårsage stikkende smerter og betændelse, fortæller doktor Toli Onon, der er talsmand for the Royal College of Obstetricians and Gynaecologists.

Samtidig forstyrrer det også den gode bakterie-balance dernede, tilføjer han.

Danske unge drikker stadig langt mere end andre europæere
Danske unge drikker stadig langt mere end andre europæere

Numse-bælning

Trenden stammer angiveligt fra universiteterne i USA, hvor det kaldes for "butt chugging". Her er det blevet et farligt fænomen, der har sendt flere festaber på hospitalet med alkoholforgiftning.

I et sørgeligt tilfælde døde en studerende fra University of Tennessee, efter han havde leget den farlige "leg" og opnået en promille på 0,4.

Vodka i øjet

Trenden, der på engelsk kaldes eyeballing, handler om at hælde et shot stærk alkohol i øjet på sig selv for at blive hurtigt fuld. På denne måde går væsken - på samme måde som med tampon-"tricket" - hurtigere i blodet.

Men det kan være uhyre skadeligt for øjet, da det ikke er al alkoholen, der absorberes i øjet. Derfor vil noget af væsken lægge sig på øjet, hvilket kan give stærke smerter og i værste fald permanente øjenskader.

Teenager ville købe alkohol: Klædte sig ud som sin mor
Teenager ville købe alkohol: Klædte sig ud som sin mor

Alkohol-dyppede vingummibamser

Et velkendt festtrick er at lade vingummibamser ligge i en skål med alkohol for at lade dem suge væsken til sig. Det er nok den mindst farlige trend på listen, men man skal stadig passe på med at prøve de tilsyneladende uskyldige vodka-bamser til fester.

Det er nemlig rigtig svært at vide, hvor meget alkohol man indtager, når man spiser de lækre vingummier, hvilket i værste fald kan føre til alkoholforgiftning.

Samtidig er de farvestrålende bamser lokkende for små børn, hvis de bliver glemt et sted.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx