Af - 29/11-16 22:04

Skal kvinder smide undertøjet om natten? Her er det endelige svarSkal kvinder smide undertøjet om natten? Her er det endelige svar

Hvis du har en vagina, så er du måske kendt med debatten om, hvorvidt kvinder skal sove med undertøj eller ej. Her er svaret en gang for alle.

Bildstrecke im Grossformat »
Det amerikanske magasin Cosmopolitan har samlet ni mere eller mindre videnskabelige eller indlysende grunde til, at kvindens vagina giver mandens penis baghul. Vaginaer har den samme surhedsgrad som et glas vin. Alene sammenligningen giver jo stilpoint. Den såkaldte pH-værdi hos kvinder ligger imellem 3,8 og 4,5, mens et glas vin typisk ringer ind med en værdi på mellem 3-4. I modsatte ende, så ligger mandens sæd i den mere basiske ende på mellem 7,2 og 8,0. Vand har en værdi på 7,0. Vin vinder over vand, sådan er det. Klitorissen har dobbelt så mange nerveender som en penis. Knoppen vejer ind med 8000 imod penisen, der kun kan præstere i omegnen af 4000. Forresten har resten af kvindens skød yderligere 15.000 nerveender, så der er mændene bagud på point. Vaginaer kan løfte vægte. Ved at klemme sammen om et 'æg' med en snor i, der så er fæstnet til et tungt objekt, og så er det bare ellers om at løfte derudaf. Tilbage i 2009 lød en frisk verdensrekord i skedeløft på omkring 15 kg. Ifølge gynækologen Michael Krychman findes der en lidelse, der hedder 'penis captivus,' hvor musklerne i kvindens skede under samleje klemme så hårdt sammen om mandens penis, at den reelt bliver fanget og holdt fast. Det 'aflåste samleje' gør det umuligt for manden at trække 'følehornet' til sig. Flere gynækologer anbefaler, at man ikke bruger andet end vand til at vaske sin vagina med, en af årsagerne er, at den simpelthen renser sig selv. Det giver endnu et stik til kvindens kønsdel, mens indehaverne af den mandlige penis står og spilder tiden med at skrubbe under bruseren. Mens en mand ofte er sendt til tælling og får umanerligt tunge øjenlåg efter udløsning, så er topmålet for mændgen af orgasmer en kvinde kan opnå under sex nærmest uendeligt. Mandens skræv er unægteligt noget mere sårbart end kvindens. Tilbage i 2006 fik en ung mand et slag fra en 'ven' i de ædlere dele. Vævet omkring hans testikler tog så meget skade, at den ene sten løsnede sig fra bindevævet. Lægerne frygtede, at han ville miste evnen til at få børn. Desuden er det sjældent, at man ser kvinder stå foroverbøjet i flere minutter efter beskeden kontakt til skridtregionen. Ny forskning tyder på, at stamceller, der er raffineret ud fra kvindens månedlige menses, kan modvirke hjertestop. Metoden er stadig i udviklingsstadiet, men det er jo ikke fordi, at en penis sådan rigtig har kureret nogen for noget alvorligt, så der er igen point til det kvindelige underliv. En vagina kan klemme en baby på størrelse med en vandmelon ud, mens mandens penis har en risiko for at 'knække under samlejet.'

I galleriet over for, er der 9 (skøre) grunde for, hvorfor det er bedre at have en vagina fremfor en penis.

Mange kvinder er stødt på rådet om at sove uden trusser for at gøre det mest komfortabelt for kønsdelene.

Men nu har BuzzFeed sat sig for at finde ud af, hvorvidt det er mest sundt at være bundløs om natten eller ej.

Det amerikanske medie har talt med to kvindelige eksperter, Mary Jane Mikin og Lauren Streicher, for at finde svaret. Begge er forskere ved gynækologiske klinikker ved hver deres universitet i USA.

HOVSA: Topmodel kom til at vise sin vagina på den røde løber
HOVSA: Topmodel kom til at vise sin vagina på den røde løber

Begge forskere er enige om, at der intet medicinsk bevis er for, at kvindens kønsorgan skal 'have luft' om natten for at holde sig sund.

- Forestillingen om, at bære undertøj om natten er sundhedskadeligt, er en myte. Der er ingen videnskabelige data derude, der beviser, at det er bedre for skeden uden undertøj, siger Mikin.

5 grunde til at din vagina lugter lidt underligt
5 grunde til at din vagina lugter lidt underligt

Ifølge forskerne skal du altså ikke bekymre dig om, at din 'mis' ikke kan ånde i undertøj.

- Det eneste, der ikke lader vaginaen ånde er tykke nylon strømbebukser eller stramme spandex - men det bærer folk ikke, når de sover, siger Minkin.

Så få kvinder kan finde rundt i deres eget skridt
Så få kvinder kan finde rundt i deres eget skridt

Hvis du alligevel oplever at vågne op med en irriteret vagina, så kan det ifølge forskerne skyldes andre faktorer.

- Hvis du har en tendens til at vågne op med irritation omkring skeden eller en brændende fornemmelse, så kan det skyldes vaske- eller skyllemidlet, du bruger til trusserne, siger Streicher.

- Kemikalierne kan irritere, og det er langt mere til at forårsagde problemer end selve undertøjet, siger Streicher.

11 fyre afslører detaljer om deres første møde med en vagina
11 fyre afslører detaljer om deres første møde med en vagina

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kevin Magnussen har travlt:...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx