Af Webstud/AS - 29/04-17 17:24; Opdateret: 29/04-17 21:49

Nu er det afklaret: Øl virker  meget bedre end panodilerNu er det afklaret: Øl virker meget bedre end panodiler

Godt nyt til dem, som elsker øl, men hader tømmermænd.

Bildstrecke im Grossformat »
talienske forskere mener nemlig, at to flasker øl á 33cl kan beskytte mod hjertesvigt. Forskerne, der arbejder ved IRCCS Miditerranean Neurological Institute i Pozzilli i Italien har gennemgået 150 tidligere studier. Deres fund har de publiceret i journalen 'Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases. Grunden til det er for det første, at alkohol er et vanddrivende middel. Hvis man indtager alkohol, tisser man derfor mere, end man drikker. Irriterende ikke? Den anden grund er, at en kemien i en bajer undertrykker et hormon, som normalvis får nyrerne til at absorbere vand. Læs mere om det ved at klikke på linket. Normalvis holdes en six-pack sammen af et plastiknet med seks huller i toppen, men nu har bryggeriet opfundet et spiseligt og hundrede procent biologisk nedbrydeligt six-packnet, som er fremstillet af biprodukter fra ølproduktionen, hovedsageligt bygmalt og hvede. Det skriver Huffingtonpost.com. Læs mere om initiativet ved at klikke på artiklen. Øllen, der kaldes 'Bottled Instict', laves angiveligt ved at tage mælkesyrebakterier fra den tjekkiske model Alexandra Brendlovas skede med en "gynokælogisk pind". Derefter sendes pinden til et laboratorium, hvor mælkesyrebakterierne "isoleres og renses", inden de mangedobles. Læs mere om øllen ved at klikke på linket. Den første fredag i august er altid international øl-dag. Drik øl og tjen over 430.000 danske kroner om året - plus tillæg. Sådan står der i et jobopslag fra august 2016. Læs mere om det ved at klikke på linket. Det har metroxpress testet. Klik på artiklen for at se resultatet.

Hovedet dunker, det er svært at holde balancen, og kvalmen er faretruende tæt på at blive til opkast. Hvad gør du? Mange vælger det nemme trick med at snuppe en smertestillende pille, men ifølge The Independent er en liter ‘reparationsbajer’ meget bedre.

Ung bilist drøner fuld over Øresundsbroen i forkert vejbane
Ung bilist drøner fuld over Øresundsbroen i forkert vejbane

I løbet af 18 undersøgelser fandt forskere fra University of Greewich ud af, at to halvliters fadøl mindsker ubehag med en fjerdedel.

via GIPHY

Vild med Gin & Tonic? Så vil du ELSKE dette påskeæg
Vild med Gin & Tonic? Så vil du ELSKE dette påskeæg

Ved at hæve alkoholpromillen i blodet til omkring 0,8 forhøjes smertegrænsen, hvilket ifølge undersøgelsen fører til en ‘moderat til stor reduktion af smerte’.

via GIPHY

På trods af resultatet forsikrer eksperterne om, at undersøgelsen ikke betyder, at alkohol er godt for os - men blot at det kan være mere smertestillende end hovedpinepiller.

Giver mørk alkohol værre tømmermænd end hvid? En læge har svaret
Giver mørk alkohol værre tømmermænd end hvid? En læge har svaret

Så er der serveret!

via GIPHY

LÆS OGSÅ: Forskere advarer: Hold dig fra vodka og Redbull!

LÆS OGSÅ: Forslag: Nu skal denne gruppe unge ikke længere have lov til at købe øl

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx