Af Simone Augusta Lundt - 26/07-17 20:00

'Smart iPhone-trick' er slet ikke smart - men en rigtig dårlig idé'Smart iPhone-trick' er slet ikke smart - men en rigtig dårlig idé

Gør du det også, så væn dig af med det, siger Apple.

storybild

Et velkendt trick, som mange bruger for at spare strøm på deres iPhone, er måske slet ikke så smart. For faktisk bruger du kun mere strøm på den måde, advarer iPhone-ekspert.

Når du vil spare på strømmen og derfor dobbeltklikker på din 'hjem'-knap og swiper dine apps op for at lukke dem helt, bruger du faktisk mere strøm i sidste ende, skriver bloggen Daring Fireball, som iPhone- og teknikeksperten John Gruber står bag.

'Det er ikke sådan, iOS (styresystemet, red.) fungerer. Ikke nok med at det ikke hjælper at lukke dine apps ned, det skader faktisk. Dit batteris levetid vil blive forværret, og det vil tage længere tid at skifte til en ny app, hvis du afbryder en app i baggrunden.' skriver John Gruber.

Det kræver nemlig mere batteri, når appen så skal åbnes igen, end hvis du blot havde ladet den være åben hele tiden i baggrunden.

Hans teori om Apples styresystem iOS bliver bekræftet på Apples hjemmeside. Her skriver de, at du kun skal lukke en app helt ned, hvis den ikke fungerer, eller fryser så man ikke kan bruge den.

Når en app er åben i baggrunden, men ikke aktiv, er den i standby-tilstand og bruger generelt et absolut minimum at strøm - én app anbefaler John Gruber dog at lukke ned. Og det er Facebook.

Ifølge John Gruber er Facebook tidligere kendt for at trække strøm, selvom man ikke er inde i appen. Derfor kan det netop med Facebook-appen være en god idé at dobbelttrykke på 'hjem'-knappen og swipe den blå app væk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Landsholdslegende om Laudrups...
bt.dk
Legenden Iniesta takkede af i smal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx