Af - 02/12-16 13:45; Opdateret: 02/12-16 17:24

Derfor skal du BEHOLDE dine sokker på under sexDerfor skal du BEHOLDE dine sokker på under sex

Åh jo. Du læste rigtigt.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre og se, om du kan finde din, og få samtidig afklaret, hvad fantasien siger om dig. Har du drømt, at du blev tilbedt og tryglet om sex? Så kan det være fordi, du har lavt selvværd og er bange for, at du ikke er tilstrækkelig rent seksuelt, mener den britiske sexolog Tracey Cox, Har du haft en våd drøm om din kærestes bedste ven, din venindes far eller din chef? Alt det vi ikke kan få, vil vi gerne have - specielt når det kommer til sex, lyder forklaringen fra sexologen. Du mener selv, du er rigtig god i sengen. Og hvis du ser andre have sex, kan du jo sammenligne dig selv med dem og måske give dem et tip eller to, mener altså Tracey Cox. Du har lyst til at udforske noget nyt, måske er du nysgerrig på at have sex med en fra dit eget køn, og så har du måske en skjult trang til at vise dig selv frem, mener Tracey Cox. Det er måske ikke overraskende et udtryk for en lidt narcissistisk tankegang. Drømmen om at lade sin nøgne krop hylde af et jublende publikum, som vil betale penge for at se på - det er ret åbenlyst, ikke? Det handler om magt, mener Tracey Cox. Denne fantasi har nogle biologiske undertoner, mener Tracey Cox. Nogle dyr får kun ægløsning, hvis hannen bider dem, skriver hun. Men fantasien kan også handle om, at man føler behov for at blive straffet for at gøre noget, vi ikke burde (som at have sex). 1. Sex med en der er yngre handler om at få et selvtillidsboost: Jeg kan stadig, jeg er stadig lækker. 2. Sex med en der er ældre handler om lidt af det samme, fordi den ældre betragtes som klogere, rigere og mere intelligent. Så det er et kompliment, at personen vil have sex med dig. Medmindre det handler om et fader-kompleks, skriver Tracey Cox. Det her handler om opmærksomhed og anerkendelse. Dine kundskaber under lagnet er åbenbart så gode, at de kan klare at blive vist frem for alle. Eller måske er du bare lidt af en rebel, som har lyst til at gøre noget, du (mange steder i hvert fald) ikke må. Denne fantasi er særligt populær blandt generte kvinder, som ikke er særlig krævende i hverdagen. Og den kan være et udtryk for, at kvinden har lyst til at dominere og nyde følelsen af kontrol, som de ikke udøver normalt, fordi, skriver Tracey Cox, de er bange for, at de så ikke er feminine nok. Hvis du har sex med en, du ikke kender og aldrig kommer til at kende, så kan du give slip på dig selv og din vildskab uden at skulle bekymre dig om, hvad han eller hun tænker. Det er sex helt unden følelser, efterspil eller forklaringer. Du vil have det råt, følelsesforladt og primitivt, siger Tracey Cox.

Du har levet dit liv på en løgn.

Mens reglen altid har lydt, at sokker og samleje ikke kan gå hånd i hånd, viser forskning, at du skal beholde de usexede fodhylstre på, hvis du vil have bedre sex.

Studiet har faktisk en del år på bagen, men snakken er blusset op igen, efter medier, herunder Metro News, har valgt at bringe den chokerende forskning på banen igen.

LISTE: Sådan ved du, om du kan leve i et åbent forhold
LISTE: Sådan ved du, om du kan leve i et åbent forhold

Kvinde delte sexfantasi på nettet: Nu lægges hun for had
Kvinde delte sexfantasi på nettet: Nu lægges hun for had

Således valgte det hollandske universitet Rijksuniversiteit Groningen at undersøge, hvor ofte kvinder fik orgasme. Først lød tallet på 50 procent. Efterfølgende fik man mistanke om, at temperaturen havde noget at skulle have sagt, og man gav derfor kvinderne strømper. Efterfølgende var det 80 procent, der fik orgasme under samlejet.

Og hvorfor så det?

Varmen fra sokkerne beroligede flere forskellige området i hjernen, herunder amygdala, der er ansvarlig for angst, frygt og faresignaler, og det gjorde kvinderne trygge, hvorfor de havde nemmere ved at opnå orgasme.

Undersøgelsen blev ikke foretaget på mænd, men mon ikke, at et par solidaritetssokker giver et par billige points?

Så hårdt er det for din kæreste at blive afvist i sengen
Så hårdt er det for din kæreste at blive afvist i sengen

13 sindssyge sex-love der kan sende dig i fængsel på ferien
13 sindssyge sex-love der kan sende dig i fængsel på ferien

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Salah gik grædende fra banen: Hans...
bt.dk
Her er den overraskende sandhed om...
bt.dk
Efter stort FCK-chok: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx