Af - 03/06-17 21:19

Så ofte skal du have sex hvis du vil være 'normal'Så ofte skal du have sex hvis du vil være 'normal'

Har du overvejet, om du har nok sex med din kæreste?

storybild

(Billede: Shutterstock)

Du har en kæreste, I er glade for hinanden, og alt er fryd og gammen, men har I nu nok sex? Opfylder i kravene til et 'normalt' forhold? Er der for meget hovedpine i soveværelset?

Nogle amerikanske forskere har igennem fire årtier studeret over 30.000 amerikanske par og kommet frem til hvor mange gange om ugen, det er 'normalt' at have sex i et parforhold.

Sex, druk og geniale kostumer: Se de VILDE billeder fra Aalborg Karneval
Sex, druk og geniale kostumer: Se de VILDE billeder fra Aalborg Karneval

Man ser bort fra nyforelskede. For de er nogle vilde kaniner, der ikke kan holde sig fra hinanden. En sexterapeut fra New York ved navn Sari Cooper mener, at den nyforelskede periode cirka varer to år, hvor hjernen udsender kemiske stoffer, der gør, at du ikke kan holde dig væk fra din partner.

Men når tågen har lagt sig, og jeres forhold er blevet til hverdag, så viser studiet, at de fleste par simpelthen har sex én gang om ugen. Dem der har sex flere gange om ugen er ikke nødvendigvis mere lykkelige. Til gengæld er par der har sex mindre end én gang om ugen ikke så overraskende knap så lykkelige.

Undersøgelse: I denne alder har kvinder det bedste sex
Undersøgelse: I denne alder har kvinder det bedste sex

En sexolog - også fra New York - der kalder sig Michael Aaron synes ikke, at man skal gå så meget op i, hvor ofte man har sex som par. Han vil gætte på, at par i gennemsnit har sex to gange om ugen, men synes det er fuldstændig ligemeget.

»Jeg mener, at det store fokus på hvor ofte man har sex i et parforhold er skadeligt, fordi det giver en masse unødvendig pres. Det vigtigste er at begge parter får den sex, de har lyst til,« udtaler han.

Joan Ørting genforenet med sin far: 'Han skammede sig over mig'
Joan Ørting genforenet med sin far: 'Han skammede sig over mig'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx