Af - 28/06-16 13:48

12 grunde til at du skal dyrke mere sex12 grunde til at du skal dyrke mere sex

Der er mange gode grunde til at dyrke mere sex, og du kan faktisk blive meget sundere af det.

storybild

(Billede: Lucky Business)

Der findes nærmest ikke noget som sex ikke er godt for. Det skriver Nyheter24. Her er tolv ting som regelmæssig sex er godt for.

Sex modvirker stress

Når man dyrker sex, producerer kroppen dopamin, endorfiner og oxytocin. Det virker afstressende og øger lykkefølelsen.

Sjovere end træning

Sex kan være udmattende - på den gode måde. Vidste du for eksempel, at tre timers sex kan svare til at løbe 12 kilometer, når man taler kalorieforbrænding? Det lyder da ikke helt skørt.

Bedre immunforsvar

Studier fra Wikes University i Pennsylvania viste, at de studerende som havde sex omkring to gange i ugen, havde bedre immunforsvar end dem som slet ikke havde sex. Så er du typen, der går og skranter lidt, så er sex måske løsningen.

Lavere blodtryk

Sex forbedrer dit blodtryk markant - også selvom der bare er tale om et hurtigt knald.

Sundere hjerte

Research fra New England Research Institute mindsker risikoen for hjerte-karsygdomme med hele 45 procent hos seksuelt aktive mænd.

Sex lindrer smerter

Sex kan faktisk hjælpe mod smerter og hovedpine. Ifølge gigtspecialisten Dr. George Erlich lider seksuelt aktive gigtpatienter ikke af smerter i samme udstrækning som inaktive.

Sex kan give dig regelmæssig menstruation

Det hele hænger sammen. Fordi sex virker afstressende, kan regelmæssig sex være med til at gøre din menstruation mere punktlig. Hvis du er stresset påvirker det din cyklus. Men ikke, hvis du dyrker nok sex.

Sex gør dig stærkere

Sex er som nævnt god træning, og du kan sikkert får lidt større muskler af det. Men sex er også rigtig godt for bækkenmusklerne - og hvis du har gode bækkenmuskler, har du nemmere ved at få orgasme.

Nedsætter kræftrisiko

Ifølge et studie, der blev offentliggjort i Journal of the American Medical Association, har en mand, der ejakulerer 21 om måneden, mindre risiko for at få prostatakræft.

Sov godt

Søvnproblemer? Prøv med et knald. Vi vender tilbage til træningsprincippet fra tidligere. Sex giver en roligere puls. En roligere puls gør det nemt at falde i søvn.

Får dig til at se yngre ud

ifølge den kliniske neuropsykolog David Weeks kan sex få dig til at se 10 år yngre ud.

Sex forlænger dit liv

Det sidste argument er nok et af de bedste argumenter, man kan have, hvis man gerne vil have mere sex. Ifølge et studie fra British Medical Journal lever seksuelt aktive mænd dobbelt så længe som dem, der ikke har sex særlig tit. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er da et forsøg værd.

Via Nyheter24.

LÆS OGSÅ: Alle har casual sex - og det er der ikke noget i vejen med

LÆS OGSÅ: LISTE: Disse løgne fortæller vi før sex

LÆS OGSÅ: 10 ting fyrene ikke ønsker du skal vide om deres penis (og deres ejermænd)

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx