Af - 02/06-16 14:53; Opdateret: 02/06-16 15:53

Drenge med disse navne har nemmest ved at scoreDrenge med disse navne har nemmest ved at score

Anders er den ultimative scoretrold, viser undersøgelse fra Happn. Se hele top 10 her.

Bildstrecke im Grossformat »

De fleste mænd kender det: Mens man selv kæmper en umulig kamp for at få pigernes opmærksomhed, så er der lige en enkelt, irriterende Dario i gruppen, som hiver den ene skønhed efter den anden med hjem.

Der er mange teorier om, hvorfor livet er så uretfærdigt indrettet på det punkt, og Happn har udarbejdet en af de sjovere: Man skal simpelthen hedde det rigtige - og det er ikke Dario.

- At man føler sig tiltrukket af nogen, skyldes en kombination af mange ting. Til og med vores navne udsender signaler, eftersom vi alle sammen bærer på forskellige associationer, der er knyttet til forskellige navne, siger Marie Cosnard, pressetalsmand hos Happn. i en pressemeddelelse.

Disse navne har størst sandsynlighed for at blive gravide i 2016
Disse navne har størst sandsynlighed for at blive gravide i 2016

- Derfor er det sjovt at se, at nogle er mere populære end andre. Hvis man ikke hedder noget af det, der ligger på hitlisten, skal man ikke give op. Vi tror på, at alting begynder i det virkelige liv, og derfor vises der kun personer, som man har mødt i virkeligheden i Happn-strømmen, siger hun.

Ifølge Happns undersøgelse er det allerbedst at hedde Anders, hvis man er dansk mand og gerne vil score. De ni andre navne på top 10 kan du se i galleriet herover.

Statistikken er baseret på en sammenstilling af antallet af charms, altså antallet af like-markeringer, oplyser Happn i pressemeddelelsen.


LÆS OGSÅ: Far til to havde sex med en anden mand: - Jeg er gravid

LÆS OGSÅ: Liste: Kvinder med disse navne bliver forlovet i år

LÆS OGSÅ: Piger med disse navne har nemmest ved at score

LÆS OGSÅ: Piger med disse navne har nemmest ved at score

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx