Af - 24/09-16 15:47

Studie: Gift dig med en klog kvinde - og lev længereStudie: Gift dig med en klog kvinde - og lev længere

Mænd, der gifter sig med intelligente kvinder, lever længere, viser skotsk studie.

Bildstrecke im Grossformat »
Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet. Hvilken farve er oftest associeret med intelligens? Her er angivet, hvor stor en procentdel af deltagerne, som mener, at denne farve på tøj er forbundet med intelligens hos vedkommende, som bar tøjet.

Se hvilke farver, der forbindes med intelligens, i galleriet øverst.

Den hemmelige opskrift på et lang liv, hvis du er mand, er en intelligent hustru. Det viser et studie foretaget af et hold forskere på University of Aberdeen, skriver Daily Mail.

Til et foredrag med titlen 'Demens: Hvordan beskytter vi os selv?' fortalte Lawrence Whalley, der er professor i mental sundhed, hvorfor, og hvordan de var kommet frem til den viden.

Man undersøgte en lang række enæggede tvillingers mentale helbred, og fandt ud af, at jo mere deres intellekt blev stimuleret, des raskere forblev de, hvilket igen resulterede i et længere liv.

Børn født med store hoveder har bedre chancer for succes i livet
Børn født med store hoveder har bedre chancer for succes i livet

Ny forskning: Dovenskab er tegn på intelligens
Ny forskning: Dovenskab er tegn på intelligens

Under foredraget sagde professor Lawrence Whalley ordret:

- Det, en mand skal gøre, hvis han gerne vil leve længere, er at gifte sig med en intelligent kvinde.

Et chokerede resultat af forskernes undersøgelse viste også, at selvom flere mænd ved hjernescanning viste fysiske tegn på demens, så var der absolut ingen faktiske symptomer at spore. Disse mænd var alle sammen gift med intelligente kvinder.

Desværre viser et andet studie, at mange mænd tænder af på kloge kvinder.

Nyt studie bekræfter: Mænd tænder af på intelligente kvinder
Nyt studie bekræfter: Mænd tænder af på intelligente kvinder

Intelligente mennesker er sent oppe, roder og er gode til at bande
Intelligente mennesker er sent oppe, roder og er gode til at bande

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx