Af Peter Ølholm Hansson - 26/11-17 21:45

Gisp! Her er fire tegn på, at din chef IKKE er imponeret over dit arbejde Gisp! Her er fire tegn på, at din chef IKKE er imponeret over dit arbejde

Skal du holde særligt øje med bossen imorgen?

storybild

De fleste mennesker trives bedst med fred og harmoni. Det gælder især stedet, hvor mange af os tilbringer 37 timer om ugen.

Derfor kan det være noget af en mental kattepine, hvis man går og fornemmer, at chefen ikke er tilfreds med ens arbejdsindsats.

Heldigvis har mediet Roanoke.com samlet fire tegn, du kan holde øje med, hvis du er typen, der gerne vil kende til indikationer på, at bossen grynter over din præstation bag din ryg.

1. Du keder dig hele tiden

Der er ikke noget i vejen med at kede sig lidt på jobbet en gang i mellem. Det skaber rum til at være kreativ og få nye idéer. Men keder du dig hver dag, er det ikke et godt tegn. Det betyder snarere, at noget ikke spiller på jobbet. Måske har du ikke nok at lave, eller måske kan du ikke lide dit arbejde? Dit job bør i stedet udfordre dig og gøre dig tilfreds det meste af tiden. Hvis du keder dig, er det sandsynligt, at andre (chefen) også har lagt mærke til det.

2. Din chef tager opgaver fra dig

Hvis en opgave, der normalt bliver sendt din vej, pludselig går til kollegaen eller måske endda chefen, bør der ringe en alarmklokke. Det kan være et tegn på, at bossen er ved at miste tilliden til, at du løser dine opgaver. Hvis det kun sker et par gange, er der formentlig ingen fare. Men hvis det begynder at ske jævnligt, er det tid til, at du tager en snak med din chef.

3. Chefen er over dig konstant

Mange af os har på et tidspunkt haft den belastende cheftype, som hundser konstant og overvåger folk på et niveau, der får PET til at tage noter. Har du har sådan en chef, kan det sagtens være, at det bare er sådan, at han eller hun er. Men du bør alligevel tænke over det, hvis det er et problem, du har med din chef. For det kan også betyde, at din chef ikke stoler på dig.

4. Du bliver kaldt til flere møder

MUS-samtaler er gængs praksis på mange arbejdspladser. Men hvis din chef derudover jævnligt plotter møder ind i din kalender for at tale om dit arbejde, er det ikke et godt tegn. Selvom chefen ikke nødvendigvis kritiserer din indsats på møderne, kan det være et tegn på, at din leder har mistet tillid til dig.

Så hvad gør man, hvis faresignalerne er til stede? Ifølge Roanoke.com er det bedste bud på en løsning, at du tager en snak med din chef. Og det skal altså være en neutral samtale, der ikke er konfliktsøgende. Forklar i stedet din leder neutralt og nøgternt, at du er åben over for mere ansvar, og at du er klar til at gøre en ekstra indsats. Fortsætter chefen ufortrødent med at køre dig ud på et sidespor derefter, er det nok tid til at finde noget andet at lave.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Otte år gammel artikel kommer...
bt.dk
Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx