Af Katrine Frederikke Wandrup - 05/10-17 13:07

HURRA: Sådan slipper du af med edderkopper for altid HURRA: Sådan slipper du af med edderkopper for altid

Om efteråret begynder de små ottebenede kryb at bevæge sig indenfor, men med et simpelt trick kan du undgå de ubudne gæster.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix)

Ligegyldigt om du er bange for edderkopper eller ej, er de sjældent velkomne i dit hjem. Og i stedet for hele tiden at skulle indfange dem eller støvsuge dem op, kan du helt undgå, at de kommer indenfor i første omgang.

En gruppe forskere fra Kina og Australien har fundet ud af, at en blanding af pebermynte og vand vil få edderkopperne til at blive langt væk fra dit hjem, skriver Joe.

For at blandingen skal virke optimalt, bør du rengøre dit hjem fuldstændig inden og sikre dig, at der ikke er nogen edderkoppespind tilbage, som kan tiltrække krybene.

Den bedste blanding af de to komponenter er 20 dråber pebermynteolie ned i en sprayflaske med vand. På den måde er midlet nemt at sprede i dit hjem.

Når du sprøjter rundt omkring, så skal du huske at give lidt ekstra opmærksomhed til de hjørner, hvor edderkopperne plejer at sætte sig.

Sprayen er en smart løsning på edderkoppeproblemet, hvor du slipper af med dem uden at skade eller slå dem ihjel. De bryder sig ikke om lugten, og derfor vil de hellere opholde sig andre steder – for eksempel i haven eller på altanen, hvor de ikke generer dig.

Forskerne anbefaler, at du sprayer blandingen rundt omkring i dit hjem en gang om ugen, men har du problemer med, at de vender tilbage alligevel, så kan du godt spraye hver anden dag.

Pas på med ikke at gå amok med sprayen, når du først kommer i gang, da store mængder pebermynte kan gøre dig svimmel og give kvalme, når du indånder det.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
FCK klar til returopgør: Her er...
bt.dk
Nu bliver det alvor: Det skal...
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx