Af - 18/06-15 18:40; Opdateret: 18/06-15 19:07

LISTE: 12 tegn på at han er dig utro - som du ignorererLISTE: 12 tegn på at han er dig utro - som du ignorerer

En række psykologer og eksperter i parforhold fortæller her, hvilke tegn som oftest bliver ignoreret af kvinder, når deres partner er dem utro.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er formentlig et af de største tillidsbrud, som man kan begå.

At være sin kæreste, ægtefælle eller partner utro.

Ifølge Daily Mail er der mange kvinder, som ignorerer eller overser 12 tegn på, at deres 'bedre' halvdel er dem utro.

Det britiske medie har allieret sig med en række parforholdseksperter og psykologer, der fortæller, hvilke tegn som skal vække alarmklokker hos dig. Nogle af dem er mere nytænkende end andre.

De kommer her:

1. Læbestift på kraven eller tøj. Han lugter måske af kvinde. Læg især mærke til det, hvis det sker mere end én gang.

2. Lige pludseligt er hans arbejdsdage blevet længere end normalt. Måske skal han ud at rejse, han er væk fra dig mere end én nat ad gangen. Måske stiger hans udgifter også til måltider, drinks og hoteller, hvor du ikke er med.

3. Han er ikke nærværende - selv ikke når han er fysisk nærværende, er han i sin egen verden.

4. Han bruger meget mere tid på at bekymre sig over sit udseende. Måske er han bedre klædt end før. Måske begynder han at træne meget og løfte vægte. Et andet tegn er, at han går i bad, før han hopper i sengen. Det er muligvis et tegn på skyldfølelse, men rent praktisk kan det også være, at han fjerne lugten af kvinde.

LISTE: Folk med disse job er mest utro
LISTE: Folk med disse job er mest utro

TV: Ville du kunne sige nej? Hun lokker mænd i utroskabsfælde
TV: Ville du kunne sige nej? Hun lokker mænd i utroskabsfælde

5. Nyfunden entusiasme for en kollega, en single veninde eller en veninde af en ven. Hvis din fyr taler meget om sådan en person, skal du holde øjnene åbne.

6. Han lægger ikke mærke til dig mere. Selv hvis du gik med en pose over hovedet og gik lige foran dig, ville han ikke kommentere det.

7. Tip og advarsler fra kollegaer, venner og familie skal man være lydhør over for. Måske har de lagt mærke til noget, som du ikke har.

8. Din intuition siger dig, at han har en affære. Lyt til den. Den har ikke nogen skjulte agendaer i forhold til at holde på ham. Den fortæller dig sandheden ud fra en masse subtile tegn.

9. Han beskylder dig for at være jaloux eller tosset. Angreb er en utro persons bedste forsvar. Dette er et klassisk trick, der kan få dig til at tvivle på dig selv.

10. Folk, der er utro, er som regel udspekulerede. Så hvis han viser dig sine SMS'er eller e-mails, så er det nødvendigvis ikke godt. Eksperterne påstår, at utro mænd ofte har andre konti eller devices, som de bruger. Så du finder ingen beviser på utroskab på hans normale telefon osv.

11. Er han pludseligt ekstra sød? Giver han dig lov til at se lige, hvad du vil på tv, køber han dig gaver eller inviterer han dig ud for at spise. Det kan være en form for kompensation fra hans side på grund af skyldfølelse.

12. Han beskylder DIG for at være utro. Hvis det er lykkedes for ham at være utro, uden at du lægger mærke til det, så er det naturligt at tænke, 'hvis jeg kan gøre det, uden hun lægger mærke til det, er hun så også mig utro'.

LÆS OGSÅ: Utroskabsfælde: Mands penis blev låst fast i utro kvinde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx