Af Webstud/TR - 19/11-17 19:37

Det siger noget meget interessant om dig, hvis du pynter tidligt op til julDet siger noget meget interessant om dig, hvis du pynter tidligt op til jul

Har du allerede sat kravlenisser på hylderne? Det skyldes måske noget, der skete i din barndom.

storybild

Hvis du er tidligt ude med julepynten, siger det noget om din personlighed, mener ekspert.

Der er en god håndfuld dage, til vi rammer december. Men allerede nu er det højsæson for at diskutere, om julepynten allerede skal hænges op nu, eller om den skal forblive gemt væk i papkasserne i kælderen.

Har man selv en forkælighed for at sætte kravlenisser og lyskæder op, før julens måned overhovedet er gået i gang, skal forklaringen ifølge en ekspert findes i ens barndom.

via GIPHY

Steve McKeown, der er psykoanalytiker, fortæller, at de mest udbredte grunde til at pynte tidligt op til jul er, at man gør det af nostalgiske grunde.

Det kan enten være for at genleve den magi, som julen førte med sig i ens barndom, eller for at kompensere for at være blevet svigtet i julen, da man var barn.

»Dekorationer er ganske enkelt en måde at finde frem til ens magiske barndomsminder og følelser af lykke. Ved at pynte op til jul tidligt forlænger man lykken,« siger Steve McKeown til UNILAD.

Her på BTMX-redaktionen er vi åbenbart meget nostalgiske. I hvert fald har vi allerede fundet lyskæder og julehjerter frem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx