Af Katrine Frederikke Wandrup - 15/09-17 11:22

Født i september? Så er der større sandsynlighed for, du får et succesrigt livFødt i september? Så er der større sandsynlighed for, du får et succesrigt liv

Er du en 'jule-baby'?

storybild

Et studie fra University of Toronto, University of Florida og Northwestern University i Illinois konkluderer, at børn født i september har størst chance for succes i livet sammenlignet med børn født alle årets andre måneder.

Resultatet kommer efter forskerne indsamlede store mængder data fra offentlige skoler i Florida, USA. Ud fra dataen kunne forskerne analysere sig frem til, at børn født i september ikke lige så ofte var i fængsel, generelt havde større selvtillid og havde større chance for at ende på college, skriver The Sun.

En af de mere åbenlyse årsager til, at det hænger sådan sammen, har at gøre med, hvornår skoleåret begynder. I USA begynder skoleårene generelt i september, og derfor er de børn, der er født i den måned, ofte de ældste på deres årgang og derfor de mest udviklede - noget som betyder meget særligt under puberteten.

Fordi børnene er mere udviklede, så er de også bedre rustede til at skabe succes, og succes er med til at opbygge selvtillid, hvilket igen avler succes.

Så hvis du selv har planer om at få en baby, så sørg for at prøve ekstra meget i december - det er jo alligevel koldt udenfor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

17-årige Cecilie har fået nok af...
bt.dk
Fie Laursen afslører snyd i populært...
bt.dk
Burgerrestaurant får tredje sure...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx