Af - 08/03-17 17:36

Fem måder at ‘snyde’ du dig til en lettere hverdagFem måder at ‘snyde’ du dig til en lettere hverdag

Skal du prøve nogen af disse lifehacks..?

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet over for kan du se fem anderledes måder at indrette din bolig på.

Slut med kluddermor


Selv om du ikke har rørt ledninger, siden du sidst efterlod dem foldede, formår de ALTID at vikle sig ind på de mest bizarre måder. Men det kan du i fremtiden undgå, hvis du benytter dig af en bøjle med klips. Der kan du nemlig vinkle ledninger rundt om, og hver ende af ledningen kan du klipse fast, så den er nem at bruge næste gang.
Endnu et staldtip: Knækker din iPhone-ledning let, kan du putte fjederen fra en kuglepen rundt om enden af din ledning og på den måde gøre den stærkere og sværere at ødelægge.

Overraskende: Med denne metode kan du hæve din boligpris
Overraskende: Med denne metode kan du hæve din boligpris

Styr på madskabet


De fleste har formentlig et skab - eller en skuffe eller en hylde - i deres køkken til tørvarer som dåsetomater, pasta og ris. Men madvarerne kan hurtigt hobe sig op, og det kan være svært at have et overblik over, hvilket mad man har. En løsning kan være at bruge Ikeas sko-organizer på bagsiden af skabslågen. Her kan du med fordel bruge lommerne til at holde styr på fødevarerne.

Stop smeltet sodavandsis


Mange forældre frygter at deres børns første ispind en varm sommerdag. Og scenariet om at det nye sommertøj bliver snasket ind i smeltet champagnebrus, virker lige så sandsynligt som forsinkede DSB-toge. Men vil du undgå - eller beherske - situationen, kan du sætte et muffinbageform i bunden af pinden for at samle saften.

Fjollet frø-ophæng


Det kan godt være, at den ikke er pæn - men sød er tennisbolden, når den hænger der med dine nøgler i munden og mest af alt ligner en frø. Ved hjælp af en hobbykniv, der kan skære et snit, og en sugekop på bagsiden, kan du bruge bolden som ophæng.

Flyselskab: Sådan finder du den bedste plads på flyet
Flyselskab: Sådan finder du den bedste plads på flyet

Tæppe-hjælp


Har dit tæppe fået dybe, grimme mærker efter tunge møbler? Så kan du reducere mærkerne ved at lægge isterninger på fordybningerne. På den måde vil tæppet flade ud, og du slipper for at gå ud at investere i et nyt.

LÆS OGSÅ: Denne video får folk til at ødelægge deres nye iPhone 7

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx