Af - 11/09-16 16:06

Det siger dine parbilleder om dit forholdDet siger dine parbilleder om dit forhold

.. ud over at du er vanvittigt forelsket. Eller i hvert fald gerne vil have, at det skal se sådan ud.

storybild

(Billede: Bernard Bodo)

Hvordan du vælger at fremstille dig og din partner, siger ret meget om, hvilket forhold i har. Womans Health har lavet en liste over hvilke typer par, der laver forskellige slags forlovelsesbilleder, og vi har modificeret den, så den gælder alle par.

Så her er arketyperne - det siger dine billeder om dit forhold:

Sammen med kæledyr


En hund er for de fleste par en form for prøvebaby. Så selvfølgelig skal den med på billedet. Ud over at det viser, at I er gode mennesker, der godt kan lide dyr, så viser det også, at I er gode til familielivet, og at I derfor bliver verdens bedste forældre. I er parret, der har så meget omsorg at I ikke kan vente til at få et barn, så derfor har I fået jer en hund nu.

Par åbnede mystisk gave ni år efter brylluppet: Den reddede deres forhold
Par åbnede mystisk gave ni år efter brylluppet: Den reddede deres forhold

Med skilte


Det er en trend på nettet: at kommunikere med skilte. Hvad enten, du skal bede om likes på grund af et væddemål eller du leder efter en ny lejlighed, så skal det ordnes med skilte på de sociale medier. Gerne holdt op foran maven, hvor du har en hånd i hvert af de nederste hjørner af papiret.
Det gælder også, når i skal forloves: “Kommende Hr. og Fru. Hansen” eller mangler et sted og bo: “Vi leder efter en lejlighed”. Når I laver den slags ting virker I som parret, der arrangerer pindemadder til håndbold-finalen eller altid står for den årlige julefrokost.

Casual men super cool


Parret der vælger ikke at gøre for meget ud af det. Ingen vilde invitationer til ting, bare et opkald eller en sms. I er jo powerparret. I har ikke tid til at sidde og rode med glimmer og lim, fordi I inviterer til fest. I har gode jobs og lidt tid, så I kører det bare simpelt og uformelt.
Jeres Instagram-profiler viser det samme. Det hele er nede på jorden. Tilfældigt. Uden at være det, selvfølgelig. Sådan er det at være cool.

Seks tips til at forbedre dit parforhold
Seks tips til at forbedre dit parforhold

Iscenesættelse


Typerne der poserer på en strand eller foran Eiffeltårnet. I har intet problem med at komme ud af jeres comfort zone, I gør bare, hvad der passer jer. Og I har den mest perfekte (og irriterende) Instagram-profil. Muligvis en fælles én.

I naturen


Der er noget lækkert afslappet over par i naturen. Det er det mindst påtagede. Ud over at det alligevel skal dokumenteres på billeder. I er typerne, der er low key, bruger lang tid på at drikke kaffe om morgenen og spiser sundt og økologisk.

Matching


Et par med matchende tøj viser, at I er ægte soulmates. Så dedikerede, at I ikke selv kan tage en beslutning. Eller også er I så forelskede, at I bare gerne vil ligne hinanden. Hvilket på en måde også er lidt skørt. Vi kan allerede se for os, hvordan det bliver, når der kommer børn til. Yndigt. I er en ægte familie. I mangler bare en golden retriever, så bliver jeres billeder perfekte.

KLUMME: Derfor skal du slikke din mand i numsen under sex
KLUMME: Derfor skal du slikke din mand i numsen under sex

Hver femte tvivler på om partneren er den rigtige
Hver femte tvivler på om partneren er den rigtige

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx