Af - 18/03-16 14:06

Sex på offentlige steder: Her er de fem største bakteriebomberSex på offentlige steder: Her er de fem største bakteriebomber

Tænder du på at dyrke sex på offentlige steder, eller flirter du med tanken? Så er her en række steder, du nok bør stærkt genoverveje.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre i galleriet for at se bakterie-eksperts bud på fem offentlige steder, hvor det er klamt at knalde. Selvom du måske altid har drømt at knalde på et fly for at opnå medlemskab i den berømte 'mile high club', bør du tænke dig godt om. Ifølge mikrobiolog Charles Gerba bliver flytoiletter brugt af gennemsnitligt 75 personer - hvis ikke flere - under under en flyning, og mange af disse vasker ikke deres hænder grundigt nok. Der er derfor masser af lortebakterier på overfladerne, som du risikerer at få på dig selv og din partner. Smukke, solbrune sild i små bikiner og flotte hanrejer. Mange har nok før eller siden oplevet at blive seksuelt opstemt under en strandtur. Men selv om sol, sand og vand kan være det perfekte forspil, er der visse ting, du skal have in mente, før du og din partner smider badetøjet. For det første kan bakterier i vandet være en risikofaktor. Ydermere kan fugleklatter, skrald og kloakvand være spredt ud over stranden. hvilket gør sandet mere beskidt end vandet. Værste konsekvenser er diarré, infektioner og udslæt. Fitnesscentre vrimler med svedende mennesker og bar hud, og især omklædningsrummene er en badesø af bakterier. Boller du i et omklædningen risikerer du derfor at udsætte dig for alt fra stafylokokker, MRSA, ringorm og mylderbæbomben norovirus. Hvis du alligevel kke kan dy dig, så husk masser af håndsprit, lyder anbefaler mikrobiolog Charles Gerba. Har du nogensinde set en legeplads blive gjort rent? Det har vi heller ikke. Ifølge mikrobiolog Charles Gerba er legepladser fyldt med alt fra influenza-baktererier og lortebakterier fra både dyr og mennesker. Overvejer du at svinge forbi en legeplads efter lukketid for at give den gas i gyngerne med din partner, så husk lige alle de snottede børn, der har tørret næse i dem. Uvaskede armlæn, beskidte sæder og klistrede gulve. Overfladerne i en biografsal rummer ligeledes masser af bakterier, som du og din sexpartner risikerer at få på hænderne eller i munden. Så koncentrer jer nu bare om filmen og spis jeres popcorn. The end...

For nogen kan sex hjemme i dobbeltsengen i soveværelset godt gå hen og blive en anelse kedeligt og trivielt.

De vælger derfor at peppe sexlivet op ved at søge mod offentlige steder, hvor chancen for at blive opdaget tilfører akten lidt ekstra spænding og nervepirrende nydelse.

Katrines sygdom giver hende smerter under sex
Katrines sygdom giver hende smerter under sex

Men ud over risikoen for tilråb fra fremmede tilskuere - eller en sigtelse for blufærdighedskrænkelse fra ordensmagten i worst case scenario - er der også andre risikofaktorer, man bør have in mente, hvis man kaster sig ud i kunsten i at knalde offentligt.

Mikroskopiske ubehageligheder så som lortebakterier, MRSA og mylderbæ-bomben novovirus er blot nogle af de 'tilskuere', du risikerer at krydse klinger med under slagets hede gang.

Unge kvinder tror sex skal være smertefuldt
Unge kvinder tror sex skal være smertefuldt

Det skriver Womens Health, der har talt med mikrobiolog ved Arizona Universitet, Charles Gerba.

Se bakterie-ekspertens bud på fem offentlige steder, hvor det er allerklammest at knalde i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Seksuelle afvigelser: Det tænder vi på

LÆS OGSÅ: Nettet morer sig: Par har højlydt sex og får sjovt klagebrev fra nabo

LÆS OGSÅ: 6 simple råd: Sådan får du MEGET bedre sex

LÆS OGSÅ: Julie fra Paradise: Derfor onanerede jeg med Caroline for åben skærm

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx