Af - 03/09-13 07:46

Otte tommer er helt perfektOtte tommer er helt perfekt

Samsung har med deres Android-tablet Galaxy Tab 3 fundet frem til en behagelig størrelse, der er nem og let at have med på farten.

storybild

(Billede: Pressefoto)

Den otte tommer store skærm på Samsungs nye Galaxy Tab 3-tablet gør, at enheden rammer lige det der punkt, hvor den er rar at sidde med, hvor skærmen er stor nok til både spil, video, internet og ebøger, og hvor den samtidig er tilstrækkeligt kompakt til, at det er nemt at have den med i tasken – vægten ligger nemlig nede på 300 gram.

Designet er samtidig dejligt enkelt med afrundede kanter, og aluminiumsrammen rundt om enheden sikrer, at den, trods sin plastikbagbeklædning, føles solid.

De otte tommer har en fornuftig opløsning på 1280 x 800, og farverne står flot frem med en god kontrast, ligesom der er en god synsvinkel, så flere kan se med samtidig.

Se også: Ur laver din hånd om til telefon

Ligesom med Samsungs telefoner understøttes funktionen Smart Stay, der sikrer, at skærmen ikke slukker, så længe du kigger på den – det er rigtigt rart, når der skal læses bøger eller følges med på en webside.

En af de små, fine detaljer ved Galaxy Tab 3 er den indbyggede infrarøde sender, der gør det muligt at benytte enheden som fjernbetjening til fjernsynet, også selvom du ikke har et Samsung-fjernsyn.

Læs også: Ny forskning: Kvinders succes gør mænd usikre

Og så skal Samsung have ros for at supplere de inbyggede 16 GB hukommelse med et to års abonnement på 50 GB plads hos webtjenesten Dropbox.

Galaxy Tab 3 er imidlertid ikke den tablet, der ligger først i feltet, når det handler om rå muskler – maskinens 1,5 GHz Dual Core-processor kan fint trække de apps, som du måtte udsætte den for, men hoster måske lidt af anstrengelse fra tid til anden.

Batteritiden ligger imidlertid på tilfredsstillende syv timer.

Galaxy Tab 3 er en velfungerende tablet med god balance mellem pris og ydelse – specielt hvis du allerede befinder dig i Samsungs økosystem af funktioner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rose fik et opkald, hun ikke skulle...
bt.dk
Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx