Af - 04/01-17 21:59

Studie viser: Det lyver mænd mest om i sengenStudie viser: Det lyver mænd mest om i sengen

Hverken mænd eller kvinder er helt ærlige, når de har sex.

Bildstrecke im Grossformat »
I galleriet kan du se, hvilke ting mænd ikke burde proppe i 'løgnhalsen', inden de har sex. Beklager, drenge - men bacon og lignende former for stegt kød er altså et no-go før sex. Det ekstremt olie- og fedtholdige mandekrydderi er ikke ligefrem kendt for at være sundt, og du risikerer at få halsbrand midt i kampens hede, hvis du lige har spist bacon inden. Det her er måske lidt lettere at leve uden for mange mænd, men det er alligevel værd at nævne. Broccoli - og lignende grøntsager som hvidkål - giver nemlig luft i maven. Og hvem tænder lige på det? Det er dog o.k. at spise ting som tomater og champignoner. Føler du, at du lige trænger til et boost, før det går løs? Kaffe er altså ikke svaret! Selv om du er vant til at drikke meget af det, så er den brune energidrik noget, der virkelig sætter gang i tarmene. Så med mindre du og din partner er til nogle virkelig beskidte sager i sengen, så hold dig for Guds skyld fra kaffen. Det kan godt være, det er grunden til, at du har scoret - men øl og sex er ikke en god kombination. For når kulsyren rigtig får lov at skvulpe rundt i din mave under akten, bliver der dannet gas - og det skal altså ud på den ene eller den anden måde. For mænd er det ekstra dumt at drikke for meget øl inden, idet alkohol og en vedvarende erektion ikke ligefrem går hånd i hånd. Det siger næsten sig selv. Hvem kan nyde sex, hvis partneren lugter som skraldespanden i køkkenet på en italiensk restaurant? Har du spist for meget hvidløg, hjælper det ikke bare at børste tænder. Så bare lad være. Nummer et på listen over madvarer, der giver dig luft og generel ubehag i maven. Om du indtager dem via en god omgang chili con carne, eller om du bare godt kan lide baked beans, så kan det næsten kun forværre din og din partners oplevelse i sengen.

Både mænd og kvinder kan finde på at sige noget usandt, når de dyrker sex, men særligt mændene er slemme til at stikke sin partner en løgn i soveværelset.

Det skriver The Sunday Telegraph i Australien, som står bag en undersøgelse, hvori 1.200 personer – både mænd og kvinder - er blevet spurgt om, hvad de kan finde på at lyve om i sengen.

Som del af undersøgelsen er deltagerne blandt andet blevet spurgt, om de har sagt ’jeg elsker dig’ til en partner uden at mene det.

Derfor kommer du til at sige det forkerte navn i sengen
Derfor kommer du til at sige det forkerte navn i sengen

Det har hel 25,4 procent af de mandlige adspurgte svaret ja til, mens det kun er 6,1 procent af de kvindelige adspurgte.

Mere overraskende er der måske, at det ikke kun er kvinder, der lyver om at have fået en orgasme. Tværtimod.

For på spørgsmålet om hvorvidt man har prøvet at simulere en orgasme i sengen, så indrømmer hele 23 procent af mændene, at de har løjet sig til en udløsning.

Derfor skal du BEHOLDE dine sokker på under sex
Derfor skal du BEHOLDE dine sokker på under sex

Hos kvinderne er det 20,6 procent, der har 'faket' en orgasme.

Mændene fortsætter med at lyve i soveværelset. Hele 32 procent af dem har svaret, at de har ladet som om, de var i humør til sex, selvom de i virkeligheden ikke gad.

Hos kvinderne er det 19,9 procent, der har haft sex uden at have lyst.


Hun troede, hun ikke kunne få en orgasme - indtil hun prøvede nyt legetøj
Hun troede, hun ikke kunne få en orgasme - indtil hun prøvede nyt legetøj

TV: 100 mennesker viser deres 'orgasme-ansigt'
TV: 100 mennesker viser deres 'orgasme-ansigt'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Tomas har fire børn med tre...
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx