Af - 08/04-16 22:11

Glem udseende: Denne kvalitet hos mænd er vigtigst for kvinderGlem udseende: Denne kvalitet hos mænd er vigtigst for kvinder

Kvinder vil gerne have flotte mænd - men det er ikke det vigtigste.

storybild

Kvinder har forskellige præferencer hos mænd alt efter om de søger et one night stand eller en fast partner. (Billede: Flickr)

Hvis en mand ikke ligefrem ligner en supermodel, kan han i det mindste veje op for det med en god humoristisk sans, når han vil smelte hjerter hos det modsatte køn.

Men der er faktisk en helt anden egenskab ved mænd, som kvinder vægter højt, når de søger en partner, viser et studie, der er blevet offentliggjort i tidsskriftet Evolutionary Psychology:

Næstekærlighed.

Studie: Kvinder er hårdere mod overvægtige end mænd
Studie: Kvinder er hårdere mod overvægtige end mænd

I undersøgelsen præsenterede man 202 kvinder for en række fotos af mænd med en tilhørende beskrivelse af dem. Nogle af mændene var væsentligt mere attraktive end andre, mens nogle fremstod som værende mere egoistiske.

Når det kom til one night stands valgte de fleste kvinder de mest attraktive mænd, selv om det gode udseende var på bekostning af en empatisk personlighed. Men da kvinderne skulle ‘vælge’ en partner til et længerevarende forhold, gik de i højere grad efter næstekærlighed - uanset udseendet.

Ny forskning: Derfor får mænd mere oralsex end kvinder
Ny forskning: Derfor får mænd mere oralsex end kvinder

- De mænd, som kun var næstekærlige, ville kvinderne hellere have end mænd, som kun var attraktive - især når det kommer til faste forhold, skriver forskerne bag studiet.

Et tidligere studie viser, ifølge Business Insider, at humor også er en vigtig faktor for kvinder, der søger en mand, fordi det får ham til at fremstå mere intelligent og seksuelt aktiv.

Studie: Sådan bliver du mere tiltrækkende
Studie: Sådan bliver du mere tiltrækkende

Der er imidlertid endnu ikke blevet lavet et omfattende studie, der sætter næstekærlighed og humor op mod hinanden - men der er ingen tvivl om, at hvis mænd søger en partner blandt det modsatte køn, så kan det ikke skade at være god mod andre.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx