Af - 30/01-17 18:24

7 VILDE ting der sker i din krop lige nu7 VILDE ting der sker i din krop lige nu

Der kan lige nu være mider, der har sex i dine øjenvipper.

Bildstrecke im Grossformat »
Bananer kan reducere din oppustethed. En undersøgelse viser, at kvinder der spiser bananer før maden to gange dagligt i 60 dage, reducerede deres oppustethed med hele 50 procent. Bananer indeholder vitaminet B9, som hjælper serotonin, der har en antidepressiv virkning, med at komme til hjernen. Bananer indeholder stoffet choline, der hjælper med at bekæmpe fedtlagring i maveregionen. Det naturlige antidepressiv serotonin, bananer hjælper med at tilfære din krop, hjælper i mange tilfælde også på stress og angst. Bananer hjælper kroppen med at regulere søvn, da de fremmer stoffet melatonin, der får dig til at falde til ro. Bananer indeholder magnesium, der hjælper på muskelvækst og fedt reducering. Bananer indholder også kalium, som hjælper dine muskler med at komme sig, og gør, at du kan træne mere. Bananer indholder vitaminer, der er gode for øjnene og faktisk også nærende for huden. Bananer indholder en type stivelse, der hæmmer fordøjelsesprocessen, så du frobliver mæt længere. Jo mere umodne bananerne er, desto større er denne effekt. Bananer indeholder glukose, den lettest optagelige form for sukker, der giver et boost til løbe -eller cykelturen. Fastfood indholder transfedtsyrer. der kan hæve den dårlige kolestrerol LDL. Snup en banan, den har har kolesterolsænkende virkning ifølge 'The Journal of Nutrition' Bananer indeholder naturligt sukker, der, hvis indtaget sammen med et måltid, giver dig den sukker, du har brug for i løbet af dagen , så du ikke render efter de søde sager. Hvis du spiser en banan med dit måltid mad, vil sukkeret fra bananen holde dit blodsukkere stabilt. Sådan sikrer du et konsekvent energiniveau. Bananer er gode for dine tarmbakterier, der hjælper dit fordøjelsessystem. Bananer hjælper optaget af calcium i kroppen, der er det stof, der giver stærke knogler. Bananer indeholder et stof, der kan beskytte mod kroniske sygdomme som diabets, ifølge 'Food and Nutrition Bulletin' Bananer indeholder et antioxidant, der har tumorforebyggende egenskaber, ifølge et studie i 'Food and Chemical Toxicology'. Bananer er rig på stoffet Pectin, der er et naturligt afgiftningsmiddel. Pectin sætter sig på giftige stoffer i blodet og skylder dim ud, når du tisser. Ifølge de amerikanske sundhedsmyndigheder giver en kost, der er indeholder lidt sodium og meget kalium, precis som bananer gør, en nedsat blodtryk og lavere risiko for slagtilfælde. Bananer indholder jern, der hjælper med at lave røde blodlegemer, og forhindrer blodmangel.

I galleriet over for kan du se, hvad der sker med din krop, når du spiser bananer.

Alt taget i betragtning, gør vores kroppe et temmelig stort stykke arbejde for at holde os sunde - men de har nogle vanvittige måder at gøre det på.

Faktisk er den menneskelige krop et knudepunkt for super brutto ting, fra fordøjelse til gas til tonsil sten. Heldigvis disse tilsyneladende modbydelige processer er faktisk helt normalt, så i stedet for at sige "ew"

Her er et par af de vanvittige ting, der sker inde i din krop lige nu ifølge mediet Mashable.

GALLERI: Her er de 10 dyreste byer at bo i
GALLERI: Her er de 10 dyreste byer at bo i

Tyk, klæbrig snask indsamler inde i dit ansigt.

Selvom vi forbinder snot med nys og forkølelse, så er snotproduktion en helt normal funktion. Faktisk skaber kroppen omkring en liter slim og snot - per dag.

Din mad kører ned af en 7 meter lang motorvej

Når du spiser din morgenmad, ryger den ned i din mavesæk, hvor det nedbrydes af mavesyren. Men madens 'roadtrip' stopper ikke der. Den bevæger sig der fordøjelsessystem road trip stopper næppe der. Det bevæger sig derefter gennem omkring syv til otte meter gennem tarmen, før den rammer toiletkummen.

Mider har sandsynligvis sex på dine øjenvipper

Ifølge National Geographic er der to arter af mide, der ofte bygger deres rede i dit ansigt. Der lever de, spiser, kravler - og har sex. Det er mest sandsynligt, at miderne lever i nærheden af hårsækkene i ansigtet.

Der gemmer sig snavs i din hals

Dine mandlerne (hvis du stadig har dem) er fyldt med små kroge, hvor der kan gemme sig en masse snavs. De fleste mennesker har dog en helt håndterbar mængde af affald i deres mandler.

LISTE: Her er ALLE de nye serier på HBO i februar
LISTE: Her er ALLE de nye serier på HBO i februar

Brandfarlige gasser hober sig op inde i dig

Alle prutter. Men har du nogensinde spekuleret over, hvad dine prutter er lavet af? Nej? Okay, men her kommer det alligevel. Mest tarmluft er sammensat af nitrogen, oxygen, carbondioxid, hydrogen (brændbart) og i nogle tilfælde methan, der kan være brandfarligt.

Hundredvis af kirtler udskiller spyt i den mund

Der er tre store spytkirtler i munden: parotideale kirtlen, de submandibulære kirtlen og den sublinguale kirtel. Derudover er der hundredvis af mindre spytkirtler. De arbejder alle sammen om at producere mellem 1 og 2 liter spyt om dagen, som din krop bruger til at nedbryde fødevarer partikler og begynde processen med fordøjelsen.

LISTE: 14 Instagram-billeder piger skal stoppe med NU
LISTE: 14 Instagram-billeder piger skal stoppe med NU

Din mund åbner sig ofte ufrivilligt.

Det kan ske når som helst! For eksempel når du gaber eller sover.

LÆS OGSÅ: LISTE: Her er ALLE de nye film og serier på Netflix i februar

LÆS OGSÅ: LISTE: 9 tegn på at du (måske) går for meget i byen

LÆS OGSÅ: LISTE: 8 Instagram-typer du skal stoppe med at følge NU

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende noget på disse...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Jamie Talbot fra X Factor: Sådan er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx