Af - 13/05-14 21:30

Kvinde med voldsomme smerter fandt levende larve boende i øretKvinde med voldsomme smerter fandt levende larve boende i øret

En 48-årig kvinde fra Taiwan søgte lægehjælp efter at have været plaget af svære øresmerter. Lægen fandt en sprællevende fluelarve, der var i gang med at spise af hende.

storybild

En 48-årig kvinde fra Taiwan søgte lægehjælp efter at have været plaget af svære øresmerter. Lægen fandt en sprællevende fluelarve i gang med at spise af hende. (Billede: Youtube)

Dyr og kryb, der kravler ind under huden og bosætter sig, er et klassisk skrækscenarie, som de fleste af os frygter, når vi kommer hjem fra en eksotisk udenlandsrejse.

For en 48-årig taiwanesisk kvinde blev skrækscenariet til virkelighed.

Efter at have haft svære øresmerter gennem noget tid besluttede hun sig for at søge lægehjælp. Og det var noget at et syn, der ventede lægerne, da de fjernede kvindens høreapparat og undersøgte hendes øregang.

Spiste en pose valnødder – fulde af maddiker
Spiste en pose valnødder – fulde af maddiker

I øregangen fandt de ifølge The New England Journal of Medicine blodige spor fra en ubuden gæst. Heldigvis var gæsten ikke smuttet, og lægerne kunne fjerne en sprællevende fluelarve, som havde levet trygt og godt i og af kvindens øregang.

Ifølge livescience.com er det ikke ualmindeligt, at insekter kraver ind i vores ører, når vi sover. Især kakerlakker har det med at gå efter menneskers øregange.

Ad: Muselort og råddent kød hos Jamie Oliver
Ad: Muselort og råddent kød hos Jamie Oliver

- De har det med at søge efter små, mørke steder, som passer til størelsen af et øre, siger Richard Nelson, der er akutlæge ved Ohio State University Wexner Medical Center.

Herunder kan du se videoen, som lægerne optog i kvindens øregang. Er du sart, kan det måske virke voldsomt!?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
'Dårlig idé, da jeg sagde til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx