Af - 10/06-16 08:39

LISTE: 6 ting, du ALDRIG bør gøre i sengenLISTE: 6 ting, du ALDRIG bør gøre i sengen

Det er ikke alt, man bør foretage sig i sengen.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du hellere vil vide, om du er god i sengen, kan du passende klikke dig igennem galleriet herover.

Sengen. Livet. Det er to sider af samme sag. Sengen er menneskets bedste ven - ikke hunden. Man kan spise der, man kan sove der, man kan se Netlix. Alt godt.

Og dog. Det viser sig nemlig, at man IKKE bør gøre alt i sengen. Og det handler ikke engang om sex!

Her er seks ting, du bør undgå i sengen:

LISTE: Her er 18 sætninger som mænd bare aldrig fatter
LISTE: Her er 18 sætninger som mænd bare aldrig fatter

Sove med dit kæledyr


Dit kæledyr bør holdes langt væk fra sengen, selvom det er sååååååå pusse-nusse-hyggeligt! Udover at de bevæger sig og forstyrrer din søvn, kan de være fulde af bakterier og sygdom, der kan overføres til dig og din seng.

Bruge din mobiltelefon

Tjekker du også Facebook som det sidste, før du sover, og som det første, når du vågner? Det bør du stoppe med. Telefonskærme udstråler nemlig blåt lys, der er designet til at holde dig vågen og i gang, og det kan gøre det meget svært at falde i søvn og sove tungt.

LISTE: 10 sommerbilleder piger skal stoppe med NU
LISTE: 10 sommerbilleder piger skal stoppe med NU

Arbejde


Din hjerne kobler ting sammen. Derfor er det en god idé at holde arbejde væk fra sengen, så hjernen kobler sengen sammen med søvn og ikke arbejde. Det kan nemlig forstyrre din søvn, ligesom at telefonen med emails og andet godt faktisk bør holdes ude af soveværelset.

Tømme din taske på sengen


Det er en stor, fri flade, der er oplagt at tømme sin taske udover. Men det er en dårlig idé, da der kan være mange bakterier involveret. Bunden af en taske er ifølge undersøgelser blevet målt til at have flere bakterier end et toiletsæde, for eksempel.

10 råd: Undgå madspild, og spar penge
10 råd: Undgå madspild, og spar penge

Sove i undertøj


For kvinder kan søvnen i trusser give gode muligheder for bakterier dernede. Det lune miljø giver dem optimale betingelser for at leve og potentielt skabe sygdom. For mænd blev i 2015 udarbejdet en amerikansk undersøgelse, der viste at mænd der sover uden underbukser har 25 % bedre sædkvalitet.

Snooze dit vækkeur


Det kan være åh så svært ikke at udskyde sit vækkeur med et godt, gammel snooze. Men det er en dårlig idé, da det kan forvirre kroppens søvnmønstre. I den korte periode man falder i søvn igen, kan man ende i et dybere søvnstadie, der kan betyde, at det er sværere at vågne igen, næste gang vækkeuret ringer.

H/T Metro.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx