Af - 17/01-16 11:50; Opdateret: 17/01-16 12:00

TV: Ingeniør 'opfinder' flyet der kan redde tusindvis af menneskelivTV: Ingeniør 'opfinder' flyet der kan redde tusindvis af menneskeliv

En ukrainske flyingeniør er kommet op med en idé til en flyvemaskine, der kan dele sig under et styrt. Det vil redde tusindvis af menneskeliv, siger han. Se videon herunder.

Bildstrecke im Grossformat »

- At overleve et flystyrt er muligt.

Sådan har den ukrainske flyingeniør Vladimir Tatarenko, der har brugt de seneste tre år på at udvikle en idé til et nyt type fly, der ifølge ham selv kan være med til at redde tusindvis af menneskeliv, tidligere fortalt en række internationale medier - heriblandt Ukraine Today.

8-årig dreng har fundet løsningen til forsvundne fly
8-årig dreng har fundet løsningen til forsvundne fly

Vladimir Tatarenko har på YouTube en video klar, der visuelt præsenterer hans idé om morgendagens flyvemaskine. Idéen er, at kabinen, hvis der opstår tekniske problemer i luften, skal kunne løsrive sig fra cockpittet, hvorefter den ved hjælp af store faldskærme stille og roligt vil svæve mod jorden.

Hvad der sker med cockpittet og piloterne, når kabinen løsriver sig, vides ikke, men hvis første- og andenpiloten ikke allerede befinder sig i kabinen med den resterende besætning og passagererne, lader der ikke til at være meget håb for dem? Cockpittet ser nemlig ud til at styrte mod jorden, efter de to flydele har delt sig.

Putin: Flystyrt i Sinai var terrorangreb
Putin: Flystyrt i Sinai var terrorangreb

Ifølge engelsk metro siger den ukrainske ingeniør i en på video LiveLeak:

- Den eksisterende teknologi med at bruge af Kevlar og carbon-fiberdele til skrog, vinger, flapper, spoilere, krængeror og hale vil anvendes til konstruktion, siger Tatarenko og fortsætter:

- Det gør det muligt at delvist kompensere vægten ved faldskærm-systemet.

I videoen, som du kan se herunder, fremgår det, at Tatarenkos fly ligeledes er udstyret med store ballonlignende gummispuder, der modvirker en hård landing samt gør det muligt at flyde på vand.

Egypten: Ingen beviser for terror bag russisk flystyrt
Egypten: Ingen beviser for terror bag russisk flystyrt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx