02/09-17 09:29; Opdateret: 02/09-17 13:12

HOROSKOP: Det siger stjernerne om din lørdagHOROSKOP: Det siger stjernerne om din lørdag

Her er dagens horoskop - går du en god dag i møde?

Bildstrecke im Grossformat »
Tæl til ti, mange gange, så dit temperament ikke løber af med dig. Du vil være meget følsom, og det skaber noget nervøsitet og stress. Meditation er godt. Kærlighed:4 Arbejdsliv:3 Vitalitet:6 I dag svinger du godt med: Tyren Du får mange geniale ideer, men det er ikke en god dag til at føre dem ud i livet. Tænk over, hvad du kaster dig ud i, det er nemlig ikke alt, der lykkes. Kærlighed:4 Arbejdsliv:4 Vitalitet:2 I dag svinger du godt med: Vandbæreren Pas på med, hvad du siger ja til. Du vil fortryde, hvis du lover for meget, det gælder især overfor venner eller ved frivilligt arbejde. Bed gerne om hjælp. Kærlighed:3 Arbejdsliv:3 Vitalitet:4 I dag svinger du godt med: Stenbukken Du kan med held fordybe dig i dine daglige opgaver. Du er struktureret, og derfor kommer du langt. Vent med vigtige beslutninger omkring dit arbejde. Kærlighed:4 Arbejdsliv:5 Vitalitet:5 I dag svinger du godt med: Vædderen Alt, hvad der er nyt og anderledes vil fange din opmærksomhed. Du er hurtig til at lære, men du kan også begå fejl, fordi dit tempo er så højt. Slap lidt af. Kærlighed:4 Arbejdsliv:4 Vitalitet:4 I dag svinger du godt med: Skytten Pas på pengene, det er ikke en god ide at gå på juleshopping i dag. Inden du ser dig om, har du brugt for meget. Du kan også få nogle uventede regninger. Kærlighed:3 Arbejdsliv:3 Vitalitet:4 I dag svinger du godt med: Skorpionen Du arbejde bedst alene, andre mennesker skaber for meget røre og forstyrre dig. Du trænger til lidt forkælelse så hvorfor ikke købe dig selv en gave. Kærlighed:4 Arbejdsliv:3 Vitalitet:2 I dag svinger du godt med: Vægten Sæt tempoet ned, du kommer galt afsted hvis du er for hurtig. Fokuserer du på det positive, er det også det, du får mere af, så find på noget spændende. Kærlighed:5 Arbejdsliv:3 Vitalitet:3 I dag svinger du godt med: Tvillingen Tingene er ikke helt, som du kunne drømme om, men det bliver alligevel en god dag. Du er god til at få ordnet det vigtigste, og får en god overraskelse. Kærlighed:3 Arbejdsliv:3 Vitalitet:4 I dag svinger du godt med: Løven Hold dig lidt i baggrunden, du har ikke lyst til at være i centrum. Tag dig en pause, du har brug for det, det har været en travl tid, du må slappe lidt af nu. Kærlighed:3 Arbejdsliv:2 Vitalitet:3 I dag svinger du godt med: Krebsen Du nyder at være der for andre, men det betyder, at du ikke vil nå dine egne ting. Du er god til at arbejde sammen med andre, men lad dem tage ansvar. Kærlighed:3 Arbejdsliv:5 Vitalitet:4 I dag svinger du godt med: Fisken Det er ikke i dag, du skal bruge penge eller købe julegaver. Ikke alt er, hvad det ser ud til, og du bliver let snydt, især når du foretager diverse impulskøb. Kærlighed:4 Arbejdsliv:5 Vitalitet:3 I dag svinger du godt med: Skorpionen

Finder du dit livs store kærlighed i dag? Eller er det mon i dag, du bliver forfremmet?

Det - og meget mere - kan du måske blive klogere på ved at klikke dig gennem galleriet og finde dit eget stjernetegn. Du kan også læse dit horoskop i bunden af artiklen.

Se hvordan din dag bliver i dagens horoskop, der er leveret af astrolog Lykke Larsen.

God læsning!

Vædderen
Tag dig en pause i dag. Der er og har været mange forventninger til dig, og nu er det på tide, du slapper af og gør noget godt for dig selv. Brug lidt penge.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Løven.

Tyren
Du kan bekymre dig for meget om, hvad andre tænker og mener. Du ved bedst selv, hvad der er godt for dig. Brug gerne tid med partner og børn.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Krebsen.

Tvillingen
Du kan træffe beslutninger angående parforhold og kærlighed. Der er en stærk samhørighed mellem dig og din partner. Er du single så flirt endelig.
Kærlighed:6
Arbejdsliv:4
Vitalitet:4
I dag svinger du godt med: Vægten.

Krebsen
Selvom det vil knibe med energien, så er det faktisk ikke noget, du bemærker. Du er nemlig i fuld gang med masser af spændende og ambitiøse projekter
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:3
I dag svinger du godt med: Tyren.

Løven
Tag dig tid til at være sammen med familien. Du har brug for at samle de mennesker omkring dig, som du holder af. Du behøver ikke at være aktiv.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:3
Vitalitet:3
I dag svinger du godt med: Fisken.

Jomfruen
Du er god til at finde på, arranger derfor en udflugt eller bare noget hyggeligt. Andre nyder at være sammen med dig, du er det naturlige midtpunkt.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Skorpionen.

Vægten
Det bliver en både sjovt og spændende dag. Har du børn, så find på noget sjovt med dem, du vil virkelig nyde at finde dit eget indre legebarn frem.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:4
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Vædderen.

Skorpionen
Det er let at få dig med til diverse arrangementer, og du vil nyde det, for det bliver spændende og sjovt. Opgaver skal du nok nå på et senere tidspunkt.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:4
I dag svinger du godt med: Skytten.

Skytten
Du kan gøre lige, hvad du vil. Der er ingen tvivl om, at det er dig, der sætter dagsordenen. Pas dog på med, at du ikke får brugt alt for mange penge.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Jomfruen.

Stenbukken
Du vil nyde at opleve noget andet, men du kan være meget fast besluttet på, at du skal have en masse praktisk fra hånden. Slip kontrollen og hav det sjovt.
Kærlighed:5
Arbejdsliv:3
Vitalitet:6
I dag svinger du godt med: Tvillingen.

Vandbæreren
Senere på dagen vil du opleve, at du får meget mere energi. Sov gerne længe og find på noget spændende, som du kan foretage dig i aften og i morgen.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:3
Vitalitet:3
I dag svinger du godt med: Vandbæreren.

Fisken
Du har sikkert brug for et pusterum, hvor du ikke skal foretage dig ret meget. Det bør du bestemt gøre, opgaverne løber ingen steder, og du skal nok nå det.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:4
Vitalitet:3
I dag svinger du godt med: Stenbukken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk komiker single: Forholdet holdt...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Caroline Fleming har fået nyt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx