02/09-17 09:29; Opdateret: 02/09-17 13:12

HOROSKOP: Det siger stjernerne om din lørdagHOROSKOP: Det siger stjernerne om din lørdag

Her er dagens horoskop - går du en god dag i møde?

Bildstrecke im Grossformat »
Du vil opleve, at du kan komme virkelig langt på dit daglige arbejde. Du har virkelig mange gode ressourcer, og du forstår at gøre brug af det, du kan. Kærlighed:5 Arbejdsliv:5 Vitalitet:5 I dag svinger du godt med: Løven Kast dig ud i nye projekter, men pas på med, at det ikke bliver arbejde det hele. Du har også brug for at være sammen med din partner og hygge dig lidt. Kærlighed:5 Arbejdsliv:5 Vitalitet:5 I dag svinger du godt med: Vægten Du kan med succes rydde op og planlægge spændende nye tiltag i din bolig omkring dig. Det du ikke længere har brug for, giv det væk eller sælg det. Kærlighed:4 Arbejdsliv:4 Vitalitet:3 I dag svinger du godt med: Krebsen Det vil blive svært for dig at nå det hele. Du får meget travlt, og du må bede andre om hjælp. Prioriter dine opgaver, så du ikke glemmer det vigtigste. Kærlighed:4 Arbejdsliv:4 Vitalitet:5 I dag svinger du godt med: Jomfruen Du må være meget opmærksom, når du indgår aftaler. Sørg for du får læst det med småt. Du kan blive snydt, og det kan koste dig dyrt. Tag dig en pause. Kærlighed:4 Arbejdsliv:3 Vitalitet:4 I dag svinger du godt med: Skytten Du er ikke bange for at tage fat, og der er nærmest ikke noget, du ikke kan. Du vil have held med det du kaster dig ud i, så sørg for at udnytte mulighederne. Kærlighed:5 Arbejdsliv:5 Vitalitet:6 I dag svinger du godt med: Tvillingen Det vil knibe med overblikket og energien, og derfor vi du have nok at gøre med at nå de vigtigste opgaver. Ikke alt er fair, men sådan er det bare i dag. Kærlighed:4 Arbejdsliv:3 Vitalitet:2 I dag svinger du godt med: Fisken Dagen er oplagt til alle former for samarbejde. Du får mange nye input, og der bliver også tid til et godt grin. Tal med en god ven, som du ikke har set længe. Kærlighed:5 Arbejdsliv:5 Vitalitet:5 I dag svinger du godt med: Vandbæreren Mange spændende muligheder åbnes op i denne tid. Du kan få tilbudt et nyt job, eller der dukker nye opgaver op, som du vil nyde at kaste dig ud i. Kærlighed:4 Arbejdsliv:5 Vitalitet:5 I dag svinger du godt med: Tyren Du kan få nogle gode gennembrud, men du må forberede dig på, at ikke alt går efter planen, men det åbner nye muligheder. Kedeligt bliver det ikke. Kærlighed:5 Arbejdsliv:5 Vitalitet:5 I dag svinger du godt med: Vædderen Det er en dag, hvor kærlighed og parforhold er i fokus. Er du single, vi du sikkert få flere tilbud. Har du en partner, så sørg for I bruger tid sammen. Kærlighed:6 Arbejdsliv:4 Vitalitet:4 I dag svinger du godt med: Stenbukken Du har en god føling for, hvad andre har brug for, men det betyder ikke, at du skal sætte alt dit eget til side. Find på noget som gør dig glad og afslappet. Kærlighed:5 Arbejdsliv:4 Vitalitet:3 I dag svinger du godt med: Skorpionen

Finder du dit livs store kærlighed i dag? Eller er det mon i dag, du bliver forfremmet?

Det - og meget mere - kan du måske blive klogere på ved at klikke dig gennem galleriet og finde dit eget stjernetegn. Du kan også læse dit horoskop i bunden af artiklen.

Se hvordan din dag bliver i dagens horoskop, der er leveret af astrolog Lykke Larsen.

God læsning!

Vædderen
Tag dig en pause i dag. Der er og har været mange forventninger til dig, og nu er det på tide, du slapper af og gør noget godt for dig selv. Brug lidt penge.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Løven.

Tyren
Du kan bekymre dig for meget om, hvad andre tænker og mener. Du ved bedst selv, hvad der er godt for dig. Brug gerne tid med partner og børn.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Krebsen.

Tvillingen
Du kan træffe beslutninger angående parforhold og kærlighed. Der er en stærk samhørighed mellem dig og din partner. Er du single så flirt endelig.
Kærlighed:6
Arbejdsliv:4
Vitalitet:4
I dag svinger du godt med: Vægten.

Krebsen
Selvom det vil knibe med energien, så er det faktisk ikke noget, du bemærker. Du er nemlig i fuld gang med masser af spændende og ambitiøse projekter
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:3
I dag svinger du godt med: Tyren.

Løven
Tag dig tid til at være sammen med familien. Du har brug for at samle de mennesker omkring dig, som du holder af. Du behøver ikke at være aktiv.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:3
Vitalitet:3
I dag svinger du godt med: Fisken.

Jomfruen
Du er god til at finde på, arranger derfor en udflugt eller bare noget hyggeligt. Andre nyder at være sammen med dig, du er det naturlige midtpunkt.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Skorpionen.

Vægten
Det bliver en både sjovt og spændende dag. Har du børn, så find på noget sjovt med dem, du vil virkelig nyde at finde dit eget indre legebarn frem.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:4
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Vædderen.

Skorpionen
Det er let at få dig med til diverse arrangementer, og du vil nyde det, for det bliver spændende og sjovt. Opgaver skal du nok nå på et senere tidspunkt.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:4
I dag svinger du godt med: Skytten.

Skytten
Du kan gøre lige, hvad du vil. Der er ingen tvivl om, at det er dig, der sætter dagsordenen. Pas dog på med, at du ikke får brugt alt for mange penge.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:5
Vitalitet:5
I dag svinger du godt med: Jomfruen.

Stenbukken
Du vil nyde at opleve noget andet, men du kan være meget fast besluttet på, at du skal have en masse praktisk fra hånden. Slip kontrollen og hav det sjovt.
Kærlighed:5
Arbejdsliv:3
Vitalitet:6
I dag svinger du godt med: Tvillingen.

Vandbæreren
Senere på dagen vil du opleve, at du får meget mere energi. Sov gerne længe og find på noget spændende, som du kan foretage dig i aften og i morgen.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:3
Vitalitet:3
I dag svinger du godt med: Vandbæreren.

Fisken
Du har sikkert brug for et pusterum, hvor du ikke skal foretage dig ret meget. Det bør du bestemt gøre, opgaverne løber ingen steder, og du skal nok nå det.
Kærlighed:4
Arbejdsliv:4
Vitalitet:3
I dag svinger du godt med: Stenbukken.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx