06/01-15 09:14

GENIALT! Ringeklokken der ringer til din smartphone når du ikke er hjemmeGENIALT! Ringeklokken der ringer til din smartphone når du ikke er hjemme

På den kæmpestore forbrugerteknologi messe CES, der i disse dage foregår i Las Vegas, bliver sløret løftet for små geniale opfindelser.

På CES i Las Vegas bliver der i disse dage præsenteret en masse forskellige teknologiske produkter - en del af dem bliver med stor sandsynlighed også en del af din hverdag inden alt for mange år.

En af de mindre, men ikke mindre geniale, opfindelser er ringeklokken Ring.

Det er en ringeklokke med Wi-Fi forbindelse til din smartphone, der gør det muligt for dig at se og tale med den der ringer på din dør - uanset om du er hjemme eller ej.

Genialt: Facebook kan snart advare dig før du poster pinlige billeder
Genialt: Facebook kan snart advare dig før du poster pinlige billeder

Ringeklokken har en lille indbygget HD-kamera forbundet til dit hjemme Wi-Fi. Når der er en, der ringer på din dør, så forbinder kameraet med din smartphone og åbner en livestream, så du kan se og tale med den, der står ved din dør.

Foruden HD kameraet (der har fiskeøje, så også omgivelserne kommer med) har ringeklokken indbyggede højtalere med noise cancellation.

13-årig forgyldt efter denne utrolige LEGO-opfindelse
13-årig forgyldt efter denne utrolige LEGO-opfindelse

Alle optagelser foretaget med Ring bliver optaget, og kan søges frem senere. Ringeklokken Ring kan nemt installeres og skal kun oplades en gang om året.

Ring kan købes i USA allerede fra slutningen af januar til 199 dollar (1240 kroner)

Du kan læse hele den ret fede historie om opfinderen James Siminoff og opfindelsen Ring på den her blog.

Bjergbestiger viser København med vild opfindelse
Bjergbestiger viser København med vild opfindelse


Set på mashable.com

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx