Af - 04/06-17 17:27; Opdateret: 04/06-17 17:49

Læge advarer mod denne farlige vagina-trend - kan give alvorlige ménLæge advarer mod denne farlige vagina-trend - kan give alvorlige mén

En noget alternativ form for naturmedicin skal stramme skeden op, men kan istedet give alvorlige varige mén.

Bildstrecke im Grossformat »
Det amerikanske magasin Cosmopolitan har samlet ni mere eller mindre videnskabelige eller indlysende grunde til, at kvindens vagina giver mandens penis baghul. Vaginaer har den samme surhedsgrad som et glas vin. Alene sammenligningen giver jo stilpoint. Den såkaldte pH-værdi hos kvinder ligger imellem 3,8 og 4,5, mens et glas vin typisk ringer ind med en værdi på mellem 3-4. I modsatte ende, så ligger mandens sæd i den mere basiske ende på mellem 7,2 og 8,0. Vand har en værdi på 7,0. Vin vinder over vand, sådan er det. Klitorissen har dobbelt så mange nerveender som en penis. Knoppen vejer ind med 8000 imod penisen, der kun kan præstere i omegnen af 4000. Forresten har resten af kvindens skød yderligere 15.000 nerveender, så der er mændene bagud på point. Vaginaer kan løfte vægte. Ved at klemme sammen om et 'æg' med en snor i, der så er fæstnet til et tungt objekt, og så er det bare ellers om at løfte derudaf. Tilbage i 2009 lød en frisk verdensrekord i skedeløft på omkring 15 kg. Ifølge gynækologen Michael Krychman findes der en lidelse, der hedder 'penis captivus,' hvor musklerne i kvindens skede under samleje klemme så hårdt sammen om mandens penis, at den reelt bliver fanget og holdt fast. Det 'aflåste samleje' gør det umuligt for manden at trække 'følehornet' til sig. Flere gynækologer anbefaler, at man ikke bruger andet end vand til at vaske sin vagina med, en af årsagerne er, at den simpelthen renser sig selv. Det giver endnu et stik til kvindens kønsdel, mens indehaverne af den mandlige penis står og spilder tiden med at skrubbe under bruseren. Mens en mand ofte er sendt til tælling og får umanerligt tunge øjenlåg efter udløsning, så er topmålet for mændgen af orgasmer en kvinde kan opnå under sex nærmest uendeligt. Mandens skræv er unægteligt noget mere sårbart end kvindens. Tilbage i 2006 fik en ung mand et slag fra en 'ven' i de ædlere dele. Vævet omkring hans testikler tog så meget skade, at den ene sten løsnede sig fra bindevævet. Lægerne frygtede, at han ville miste evnen til at få børn. Desuden er det sjældent, at man ser kvinder stå foroverbøjet i flere minutter efter beskeden kontakt til skridtregionen. Ny forskning tyder på, at stamceller, der er raffineret ud fra kvindens månedlige menses, kan modvirke hjertestop. Metoden er stadig i udviklingsstadiet, men det er jo ikke fordi, at en penis sådan rigtig har kureret nogen for noget alvorligt, så der er igen point til det kvindelige underliv. En vagina kan klemme en baby på størrelse med en vandmelon ud, mens mandens penis har en risiko for at 'knække under samlejet.'

I GALLERIET HEROVER: 10 grunde til, at en vagina er bedre end en penis.

Flere læger advarer mod en farlig naturmedicin, der tilsyneladende skal hjælpe kvinder med at forynge og få en strammere vagina. Det skriver The Independent.

Medicinen består af moste egegaller, der bliver til, når galhvepsen lægger et æg. Ja, du læste rigtigt.

Når galhvepsen lægger et æg på et blad, sprøjter den en væske ind i bladet, der skaber en galle - en rund puppeagtig kugle.

Kathryn begik en kæmpe fejl i supermarkedet: 'Min vagina stod i flammer'
Kathryn begik en kæmpe fejl i supermarkedet: 'Min vagina stod i flammer'

Inde i kuglen befinder ægget sig, og når det bliver klækket, vil hvepselarven spise indholdet.

Gallerne bliver nu solgt på nettet - blandt andet på websitet Etsy. Her fortæller man, at de moste hvepsepupper kan stramme skeden op og gøre kål på dårlig lugt.

Det skaber stor bekymring hos blandt andet den canadiske gynækolog, Jen Gunter, der mener, at metoden kan have mange skadelige virkninger.

Men den påstand bliver nu kritiseret af Jen Gunter, der i et blogindlæg advarer kraftigt mod at hoppe med på dillen. Metoden kan nemlig lede til smertefulde samlejer, mangel på sunde bakterier og forhøje risikoen for at blive smittet med HIV.

'Dette produkt kan udtørre skedens slimhinder og forøger risikoen for slidsår under sex (ikke godt) og ødelægger de beskyttende slimhinder (ikke godt)', skriver hun.

LISTE: De 10 værste ting, folk har stukket op i deres private dele
LISTE: De 10 værste ting, folk har stukket op i deres private dele

Forhandleren som Jen Gunter fandt på Etsy, hævdede, at produktet kunne forbedre sexlivet og bruges på rifter - med en lille advarsel om, at det kan brænde lidt.

Her er der kun én ting at sige, skriver Jen Gunter:

'hvis noget brænder, når du smører det ud i din vagina, så er det generelt ret skidt for vaginaen'.

Forhandleren har nu fjernet produktet fra etsy.com, men lignende produkter kan findes mange andre steder på nettet.

Men nu er du altså advaret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx