Af - 09/06-16 19:35

Forskning: Dette finder mænd attraktivt ved kvinderForskning: Dette finder mænd attraktivt ved kvinder

Der er en lang række underbevidste mekanismer, der spiller ind, når det handler om mænds vurdering af, om en kvinde er attraktiv eller ej.

Bildstrecke im Grossformat »
Et studie foretaget af antropologen Barnaby Dixson fra University of Queensland viste, at mænd foretrækker kvinder, hvis forhold mellem talje og hofter er 7 til 10. Med andre ord er kvinder, hvis taljeomkreds er 70 procent af hofternes omkreds, de mest attraktive ifølge mændene. Kvinder med lyse stemmer bliver opfattet som mere attraktive end kvinder med mørkere stemmer. Det viser et studie University College London, som påpeger, at lyse stemmer udtrykker ungdom. Kvinder med lyse stemmer opfattes derfor instinktivt som om, at de er bedre i stand til at føde børn. Kvinder med langt og sundt hår udtrykker ungdom og sundhed, som symboliserer, at kvinden er klar til at få børn, hvilket mænd underbevidst synes er dødlækkert. Derfor finder de fleste mænd kvinder med langt og sundt hår mere attraktive end eksempelvis kvinder med kort hår. Kvinder, der smiler ofte, bliver af mænd opfattet som mere attraktive, end kvinder der ikke smiler så ofte. Det viser et studie fra University of British Columbia, som fremhæver, at jo hvidere tænderne er, jo mere lækker finder manden den smilende kvinde. Mænd finder kvinder med makeup attraktive, men der er også en grænse. Har kvinden for meget makeup på, kan de ifølge studier ved Bangor University gøre kvinden mindre attraktiv. I studierne blev en gruppe mænd præsentereret for billeder af en lang række kvinder med flere grader af makeup. Konklusionen var, at når kvinderne havde lidt makeup på, fandt mændene dem mest attraktive. Farven rød kan gøre mænd helt vilde i varmen. Trækker en kvinde i en rød kjole, bliver hun af mænd underbevidst opfattet som mere attraktiv. Farven signalerer seksualitet og paringslyst, hvilket påvirker mændenes vurdering af kvindens evne til at føde børn. Damn!

Der ligger et hav af underbevidste signaler til grund for, hvorvidt en mand finder en kvinde attraktiv.

Det handler ikke blot om, at store bryster er gode at putte med, og at en god numse er flot at kigge på.

Pigerne på Tinder: Sådan skal I se ud, mænd
Pigerne på Tinder: Sådan skal I se ud, mænd

Den underbevidste opfattelse af, om kvinden har gode fysiske evner til at føde børn, spiller uhyre kraftigt ind på vurderingen af kvindens attraktivitet.

Med andre ord bliver kvinder mere attraktive i mænds øjne, hvis manden underbevidst mener, at hun kan føde ham nogle dejlige børn.

Sådan bliver du bedre til at sende frække beskeder
Sådan bliver du bedre til at sende frække beskeder

Der er lavet et hav af videnskabelige undersøgelser, som netop omhandler dette, hvilket norske Side3 har samlet en liste over.

Se listen med de ting, som mænd underbevidst finder attraktive ved kvinder, i galleriet øverst i artiklen.

Derfor elsker mænd bryster
Derfor elsker mænd bryster

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx