Af - 24/06-16 13:27

Her er forskellen på, hvad mænd og kvinder ser som utroskabHer er forskellen på, hvad mænd og kvinder ser som utroskab

Forskere har fundet ud af, at der er temmelig stor forskel på de to køn.

Bildstrecke im Grossformat »

Ovenfor kan du se en liste over de mest utro lande i verden. Danmark står overraskende højt. Der er temmelig stor forskel på, hvordan forskellige nationer ser på utroskab. I USA ser man meget sort/hvidt på det, mens man for eksempel i Australien ikke sætter folk i bås, hvis de har haft noget på siden.

Et amerikansk videnskabeligt studie viser, at kvinder har en noget bredere opfattelse af, hvad utroskab er i et forhold end mænd.

Det skriver GQ Magazine.

Et hurtigt skrald i kopirummet til julefrokosten, eller at overnatte i en fremmed seng efter en bytur. er formentlig noget som de fleste kan blive enige om er klokkeklare eksempler på utroskab i et fast monogamt forhold.

Derfor har nogle mennesker INGEN trang til at være utro
Derfor har nogle mennesker INGEN trang til at være utro

Kys, kram og så videre er gråzoner, men når der stopper det umiddelbart også for enigheden imellem mænd og kvinder, når det kommer til, hvad der tæller som et sidespring. For hvor placerer man for eksempel en flirtende tone i en sms-besked?

Amerikanske forskere har på basis af 354 psykologistuderende fundet ud af, at mænd har en temmelig 'mekanisk' tilgang til utroskab, mens kvinder bliver oprørte, hvis deres mandlige partner har en såkaldt 'følelsesmæssig affære' og knytter sig til en person udenfor forholdet, selv om der ikke er noget fysisk i det.

- Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at identificere både seksuelle og følelsesmæssige handlinger som utroskab, skriver forskerne ifølge GQ.

Liste: 12 ting, der kan skade mere end at være utro
Liste: 12 ting, der kan skade mere end at være utro

4 sikre tegn på at din kæreste er utro
4 sikre tegn på at din kæreste er utro

En australsk sexolog kalder dog studiet for temmelig småt. I hendes optik, kan man ikke uden videre brede resultater fra psykologistuderende. Desuden mener hun, at mænd sagtens kan reagere på samme måde som de amerikanske forskere mener, at kvinder gør generelt.

- Mænd kan blive lige så berørt af den såkaldt følelsesmæssige utroskab. Faktisk, så er det en udbredt 'skjult' bedrag, når en hustru eller en kærester går utroligt meget op i en gruppe af veninder, hvor hun konstant lægger billeder på Facebook, hvor de spiser frokost eller drikker kaffe og så videre. Der kan også vække jalousien, forklarer sexologen Susie Tuckwell.

Når det kommer til roderi på smartphonen med en person uden for forholdet, så kan det være svært at gøre op, hvornår der er tale om et følelsesmæssigt sidespring for ens partner.

- Det kommer an på, hvad du skriver. Hvis du er på en af de her dating-apps, så tvivler jeg på, at ens partner er med på ideen. Det handler om at sætte pris på forholdet imellem to personer. De fleste værner om deres forhold, siger den australske sexolog til GQ.

Her er den mest utro fodstørrelse
Her er den mest utro fodstørrelse

Sexologen forklarer, at uanset kønnet, så er det noget af en følelsesmæssig mavepuster, når man finder ud af, at man har en utro partner.

LÆS OGSÅ: Model ræd for utroskab: - Jeg er skjult psykopat

LÆS OGSÅ: Kæresten var hende utro - men så fandt hun på den perfekte hævn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx