Af Webstud/JP - 11/06-17 12:11

Mænd der gamer er bedre i sengenMænd der gamer er bedre i sengen

Hvis du er en de legedrenge, der bruger du meget tid foran computeren, Xboxen eller PlayStationen, så er der gode nyheder.

storybild

(Billede: IRIS )

Sidder du ofte klistret til skærmen, dybt engageret i dit spil, hvorfor hvert et forsøg på at komme i kontakt med dig er nytteløst? Så kan du fortælle din partner, at der er et stort plus ved at være sammen med en gamer. Det skriver Expressen.

Et nyt studie, der er udgivet i tidskriftet Journal of Sexual Medicine, viser nemlig, at mænd, der spiller meget videospil, holder længere i sengen og sjældent oplever at komme for tidlige under sex. Der er dog ikke kun gode nyheder for gamerne.

Studiet, der undersøgte 396 mænd mellem 18 og 50 år, viste, at de mænd, der spillede mindst en time om dagen, havde mindre sandsynlighed for at får for tidligt udløsning sammenlignet med dem, der slet ikke spillede.

Det selvsamme studie afslørede dog også, at gamere har en lavere seksualdrift, og at de derfor generelt er mindre interesserede i sex.

Forskerne bag studiet fortæller, at seksualdriften bliver forringet, fordi videospil stresser kroppen og udløser et konstant flow af signalstoffet dopamin.

- Dette kan øge udløsningensrefleksens tolerance og samtidig sænke interessen for sex, fortæller forskerne bag undersøgelsen ifølge The Independent.

Sporadisk og moderat forbrug af videospil kan have en positiv effekt på mænds præstation i sengen, men hvis forbruget bliver overdrevet eller ligefrem bliver en afhængighed, er effekten den direkte modsatte, fortæller forskerne bag studiet ifølge Expressen.

Heidy er 'sugerbaby' og har sex med ældre mænd: Sådan er hendes vilde jetset-liv
Heidy er 'sugerbaby' og har sex med ældre mænd: Sådan er hendes vilde jetset-liv

Så ofte skal du have sex hvis du vil være 'normal'
Så ofte skal du have sex hvis du vil være 'normal'

Regentparrets hemmelighed opdaget
Regentparrets hemmelighed opdaget

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx